Mersin Yenişehir umut tazeledi

Güncelleme Tarihi:

Mersin Yenişehir umut tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2012 11:53

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde Maliye Milli Piyango ile deplasmanda 29-29 berabere kalan Mersin Yenişehir Hentbol Eğitim, ligde kalma yolunda umut tazeledi.

Antrenör Osman Özoğlu, dün gerçekleştirdikleri maçta ligin güçlü ekiplerinden Maliye Mili Piyango karşısında etkili bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi.

Aldıkları beraberlikle, kendileri gibi ligde kalma mücadelesi veren Akdeniz Üniversitesi ve Adana Çukobirlik ile yapacakları maç öncesi moral bulduklarını ifade eden Özoğlu, “Oyuncularımı, sergiledikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Özellikle maçın sonlarına doğru yorulmasalardı, belki de bu maçı kazanabilirdik. Ama bu beraberlik de bizim için önem taşıyor” dedi.

Antalya ve Adana temsilcileri ile sahalarında karşılaşacaklarını anımsatan Özoğlu, şöyle konuştu.
“Önümüzdeki hafta sonu sahamızda Akdeniz Üniversitesi'ni ağırlayacağız. Amacımız bu maçı kazanarak önemli bir engeli aşmak. Hazırlıklarımıza bu doğrultuda başlayacağız. Bu maçta en büyük destekçimiz taraftarımız olacak. Geçmişi başarılarla dolu olan Mersin Yenişehir Hentbol Eğitim'in, sezon sona erdiğinde ligde kalacağına inanıyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!