Mersin, sezonu ilk 6'da bitirmeyi hedefliyor

Güncelleme Tarihi:

Mersin, sezonu ilk 6da bitirmeyi hedefliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2013 13:06

Hentbol Erkekler Süper Lig takımlarından Mersin Hentbol, sezonu ilk 6'da bitirmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Sezon hazırlıklarını Yenişehir Spor Salonu'nda antrenör Sinisa Markota yönetiminde çift antrenman yaparak sürdüren Mersin ekibi, ilk maçını Antalyaspor ile oynayacak.

Sportif Direktör Osman Özoğlu, AA muhabirine, bu sezon Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle takımı daha da güçlendireceklerini söyledi.

Takımın geçen yıla göre daha büyük hedeflere odaklandığını ifade eden Özoğlu, "Geçen sezon sekizinci olarak tamamladığımız ligde bu yıl ki hedefimiz ilk 6 içerisinde yer almak. Play-off sonunda ilk dörde kalıp, Avrupa'yı da zorlamak istiyoruz. Takım içinde sağlanan arkadaşlık ortamı ve samimiyet bu hedeflerin zor olmadığını gösteriyor" dedi.

Ligin 14 Eylül'de başlayacağını hatırlatan Özoğlu, şunları kaydetti: "Hentbol Federasyonu'nun yabancı oynatma sayısını 5'e yükseltmesinin ardından yabancı oyuncu kontenjanımızı tamamladık. Şu an 5 yabancı oyuncumuz bulunuyor. Oyuncularımızı en aktif şekilde kullanarak önemli başarılara imza atacağımız kanaatindeyim. Daha güçlü bir takım oluşturma adına tecrübeleriyle adından sıkça söz ettiren Hırvat antrenör Sinisa Markota'yı takımımıza transfer ederek, ilerleyişimizin önünü açtık. Hırvatistan, Danimarka ve Fransa'da önemli başarılara imza atan hocamız, Mersin'de hentbol alt yapısının gelişmesinde de önemli bir aktör olacaktır."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!