Mersin basketbol takımları ligde iddialı

Güncelleme Tarihi:

Mersin basketbol takımları ligde iddialı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2014 16:35

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) yer alan takımı 11 yeni oyuncu transfer ederken, Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden erkek takımı da 7 oyuncuyu kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, geçen sezon TKBL'de play-off çeyrek finali oynayan kadın basketbol takımı bu yıl başarılarını daha da artırmak için önemli oyuncuları kadrosuna kattı. Yapılan görüşmeler neticesinde anlaşılan 11 oyuncuyla resmi sözleşme imzalandı. Geçen sezon sonunda Türkiye Basketbol Ligi'nden düşen erkek takımı da yeni sayfa açtığı 2. ligde kadrosunu 7 oyuncuyla güçlendirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yeni transferlerle iki takımın da çıtalarını yükselteceğine inandığını belirterek, "Takımlarımız bütün müsabakalarda galip gelecek güçte. Geçen sezon TB2L'ye düşen erkek takımımızın, yeni kadrosuyla yeniden üst ligdeki yerini alacağına inanıyorum. Oyuncularımıza başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.

Forma numaraları belirlendi

Öte yandan, Mersin ekiplerinde yeni sezonda oyuncuların giyeceği forma numaraları da belli oldu. TKBL'de mücadele edecek kadın basketbol takımında Michelle Snow 2, Doneeka Hodges 4, Burcu Çiğil 5, Yaren Usluer 7, Dora Horti 9, Çisem İncel 10, Pelin Küccük 11, Emel Türkyılmaz 12, Seda Tabakçı 16, Natasha Lacy 21, Olesya Malashenko 23, Tuğba Talaslıoğlu da 33 numaralı formayı giyecek. Erkek basketbol takımında da Onat Akış 4, Tamer Gürpınar 5, Barbaros Bozkurt 6, Antawn Henry Dobie 7, Azizcan Özdemir 8, Çağıl Topbaş 9, Asım Özhan Özberkan 10, Tibet İlhan 11, Önder Fındık ise 12 numaralı formayla ter dökecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!