"Mercedes kararlı"

Güncelleme Tarihi:

Mercedes kararlı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2012 11:05

Nico Rosberg, Mercedes'in son yarışlardaki kötü performansına rağmen sezonu yüksek bir noktada tamamlamak için çalıştığını açıkladı.

Haberin Devamı

Nico Rosberg, yarış sonrası yayınladığı video bloglarının sonuncusunda, takımın, gelecek yıl takım arkadaşının da kullanabileceği güncellemelere devam ettiğini ifade etti.

"Tamamen gelecek yıla odaklanmış durumdayız. Bu yıl için hala üst noktada bir yarış sonucu elde etmek için çalışıyoruz. Sezona iyi bir kapanış yapmaya ihtiyacımız var."

"Fakat şu an, otomobil üzerinde sürekli olarak bir geliştirme de sözkonusu. Bütün bunlar gelecek yıl işimize çok yarayacak çünkü kural değişikliği yok. Bu sezon işe yarayan herhangi bir şey, gelecek yıl için de iyi olacak."

Michael'in emekli olduğu ve gelecek yıl Rosberg ile Hamilton'un yarışacağı Mercedes'te Nico Rosberg, bu sezon Çin Grand Prix'inde alınan zaferin ardından bir adım ileri gitmek zorunda olduklarını da sözlerine ekledi.

"Kesinlikle gelecek yıla odaklandık çünkü gelecek sezon bizim için büyük önem taşıyor. Bu yıl ilk kez yarış kazandık ve bunu bir adım ileriye taşımalıyız."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!