Merak ederim

Güncelleme Tarihi:

Merak ederim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 1997 00:00

Hasan YILMAER
Haberin Devamı

Önceki akşam bir mutlu toplantıda karşılaştığım Başkan Ali Şen, ben kaygılarımdan söz edince, ‘‘Merak etme sen’’ demişti. Bu umutla gittiğim maçta gördüm ki, merak etmeyen taraftar... Açılış maçında, üstelik ezeli rakiple oynanan maçta tribünleri boş bırakmıştı.

Beşiktaş maça aslarından yoksun, genç oyuncularla başladı. Fenerbahçe ise full kadroydu. Ama Selahattin'den yoksundu. Eğer Bariç Hoca ona taktıysa, bence bu onu cezalandırmak değil, Fenerbahçe'nin orta saha umudu gencecik bir fidanın kökünden sökülmesidir.

Fener'in ilk tehlikesi 20'nci dakikada Okocha'nın füzesinden geldi. Ancak 5 dakika sonra Boliç'in itilmesiyle gole yine Okocha'nın ayaklarından ulaştı.

Golün ardından Fenerbahçe kıpırdandı ve Tayfun parladı. Ancak gol umudu diye ithal edilen bizim İlie, sanki buzda gezer gibi durmadan düştü. Bu da kondüsyon eksikliğinin işaretiydi. Boliç ise ‘‘İlla ben’’de ısrarcıydı. Ancak ikinci golde Tarık-Okocha organizasyonunda boş kalan Boliç, golle tanıştı.

Fenerbahçe, Beşiktaş istediği kadar gençlerle çıkmış olsun, onun yendiği, yıllardır karşısına korkuyla çıktığı Beşiktaş'tı. Ben merak ediyorum ama, umudum büyük.

Sanıyorum bu maçta, gelecek düzene selam yolladık.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!