Melo'dan çılgın plan

Güncelleme Tarihi:

Melodan çılgın plan
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2015 12:25

Galatasaray ile sözleşmesini 3 yıl daha uzattırmayı planlayan Felipe Melo, halen 3.1 milyon Euro olan yıllık ücretinin tam 700 bin Euro zam yapılarak 3.8 milyon Euro'ya (11.2 milyon TL) yükseltilmesini istiyor.

Haberin Devamı

Son günlerde sık sık Galatasaray'dan ayrılabileceğini söyleyen Felipe Melo'nun gerçek niyeti ortaya çıktı... Brezilyalı futbolcu, halen 1 yıl süresi bulunan sözleşmesini 3 yıl daha uzatmak ve yıllık ücretine ciddi bir zam yaptırmak istiyor.


KABUL EDİLİRSE HER AY EN AZ 1 MİLYON TL...
Galatasaray Felipe Melo'ya halen maç başı ücretler ve primler hariç yılda 3.1 milyon Euro (9.2 milyon TL) alıyor. Sambacı, yıllık ücretinin 700 bin Euro zamla 3.8 milyon Euro'ya (11.2 milyon TL) çıkartılmasını talep ediyor. Bu da maç başı ücretler ve primler dahil Melo'nun her ay en az 1 milyon TL kazanması anlamına geiyor.


MUSLERA 2.75, SNEIJDER 3.2 MİLYON EURO
Galatasaray, son şampiyonlukta en büyük pay sahibi olan Fernando Muslera'ya 2 milyon 750 bin Euro (8.15 milyon TL), Wesley Sneijer'e 3.2 milyon Euro garanti ücret ödedi. Felipe Melo istediği rakamı kabul ettirirse Galatasaray'ın en çok para kazanan futbolcusu olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!