Mehmet Ekici için dev kapışma!

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Ekici için dev kapışma
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2016 21:14

Sezon sonu Trabzonspor’la sözleşmesi sona erecek olan Mehmet Ekici için kıran kırana bir yarış var. Sözleşme uzatmayan yanaşmayan oyuncusunu parasız kaybetmek istemeyen bordo mavili kulüp, ‘Üç Büyükler’e üç ayrı takas teklifi sundu ve yanıt beklemeye başladı.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR, sezon sonunda sözleşmesi son erecek olan ve ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Mehmet Ekici için talipleriyle masaya oturmaya başladı. Şampiyonluğun üç güçlü adayı, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe milli oyuncuyu isterken yetki verilen menajerler üç kulübe de takas önerileriyla gitti. Mehmet Ekici’ye karşılık Galatasaray’dan Sinan Gümüş, Fenerbahçe’den Aatıf Chahechouhe, Beşiktaş’tan ise Kerim Frei takası kulüplere önerildi. Buralardan gelecek yanıta göre Trabzonspor yolunu çizecek.

BABASI DEVREYE GİRDİ
TÜM bu gelişmeler yaşanırken Mehmet Ekici’nin babası Hacı Ekici de oğlunun transferi adına devreye girdi. Hacı Ekici’nin, İstanbul kulüplerinde forma giymeye sıcak bakan oğlu için temas kurması da hem Trabzon’da, hem de talip kulüplerde rahatsızlık yarattı. Mehmet Ekici’nin sözleşmesini uzatmaya yanaşmaması sonrası sezon sonunda bedelsiz gitmemesi adına Trabzonpor Kulübü yıldız oyuncuyu ocak ayında satarak gelir etme etmeyi amaçlıyor. 2.5 sezondur Trabzon’da oynayan 26 yaşındaki oyuncu bu sezon 19 maçta 3 gol attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!