Medipol Başakşehir - Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Medipol Başakşehir - Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 15:47

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Medipol Başakşehir evinde Osmanlıspor’u ağırlayacak. Her iki takım da karşılaşma için hazırlıklarını sürdürürken, maçın heyecanlı geçmesi bekleniyor. Peki, Medipol Başakşehir - Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Süper Ligde geçtiğimiz hafta Galatasaray deplasmanında mücadele den Medipol Başakşehir, karşılaşmadan 3 – 3’lük beraberlikle ayrılmıştı. Osmanlıspor ise evinde Gaziantepspor’u ağırlamış ve karşılaşmadan 1 – 1’lik beraberlikle ayrılmıştı.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR – OSMANLISPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Spor Toto Süper Lig’in 25. Haftasında oynanacak olan Medipol Başakşehir – Osmanlıspor maçının detayları şu şekildedir;

Maç Günü: 12 Mart 2016 Cumartesi

Maç Saati: 15:30

Stat: Başakşehir Fatih Terim Stadı

Maçın Hakemleri: Alper Ulusoy, Erdem Bayık, Arkın Akgöl

Yayın: Lig TV

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR – OSMANLISPOR MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Cumartesi günü gerçekleşecek olan Medipol Başakşehir – Osmanlıspor maçının biletleri satışa çıktı. İşte bilet fiyatları ve stat görünümü;

1. Kategori - 20,00 TL

Misafir  - 13,00 TL

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir - Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

OSMANLISPOR YENİLMEZLİK SERİSİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Medipol Başakşehir deplasmanında mücadele edecek olan Osmanlıspor yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.

Süper Lig’de son 6 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik alan Osmanlıspor, yarın Medipol Başakşehir’in sahasına konuk olacak. Yenilmezlik serisini sürdürüp Avrupa Kupalarına katılma iddiasını devam ettirmek isteyen Osmanlıspor aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor. Osmanlıspor 33 puanla 8. sırada bulunuyor.

Öte yandan Osmanlıspor’un rakibi Medipol Başakşehir de sezonun ikinci yarısında yenilgi yaşamazken, 40 puanla 4. sırada bulunuyor.

Yarın gerçekleşecek olan karşılaşma öncesinde Osmanlıspor’da cezalı futbolcu bulunmazken, tedavilerine devam edilen Sharbini, Prochazka ve Okan Baydemir’in yarınki karşılaşmada Medipol Başakşehir karşısında forma giymesi beklenmiyor.

OSMANLISPOR MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Yarın deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek olan Osmanlıspor karşılaşma için hazırlıklarını sürdürüyor. Batıkent Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü.

Haberin Devamı

Antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan Osmanlıspor ekibi, daha sonra koordinasyon ve pas çalışmalarıyla idmana devam etti. Antrenman taktik, şut ve gol çalışmasıyla sonlandırıldı.

Gerçekleşen idmana mide enfeksiyonu geçiren Uğur Demirok ve soğuk algınlığı bulunan Musa Çağıran katılmazken, Vrsajevic, Prochazka, Sharbini ve Okan Baydemir ise takımdan ayrı çalıştı.

 

BAKMADAN GEÇME!