Medicana Sivasspor – Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Medicana Sivasspor – Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2016 10:11

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Medicana Sivasspor evinde Çaykur Rizespor’u ağırlayacak. Ligde yükselmek isteyen ve 3 puan için mücadele edecek olan iki takım da hazırlıklarını devam ettiriyor. Peki, Medicana Sivasspor – Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Osmanlıspor’un evine konuk olan Medicana Sivasspor, karşılaşmadan 4 – 0 mağlup ayrılmış ve 3 puanı rakibine kaptırmıştı. Çaykur Rizespor ise evinde Eskişehirspor’u ağırlamış ve maçı 1 – 1’lik beraberlik ile sonuçlandırmıştı. Şimdi ise her iki takım da karşılaşma için hazırlık yapıyor.

MEDİCANA SİVASSPOR – ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Medicana Sivasspor – Çaykur Rizespor karşılaşması detayları aşağıdaki gibidir;

Maç Günü: 14 Şubat 2016 Pazar

Maç Saati: 13:30

Stat: Sivas 4 Eylül Stadı

Yayın: Lig TV

Maçın Hakemleri: Halis Özkahya, İsmail Şencan, Mehmet Can Hanoğlu, Baki tuncay Akın, Çağatay Şahan, Arda Kardeşler

MEDİCANA SİVASSPOR – ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA

14 Şubat Pazar günü gereçkleşecek olan Medicana Sivasspor – Çaykur Rizespor maçının biletleri satışa çıkarıldı. Bilet fiyatları ise şu şekilde belirlendi;

1. Kategori - 15,00 TL

2. Kategori - 10,00 TL

3. Kategori - 5,00 TL

Misafir - 5,00 TL

Haberin Devamı

Medicana Sivasspor – Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

MEDİCANA SİVASSPOR, ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

14 Şubat Pazar günü evinde Çaykur Rizespor’u ağırlayacak olan Medicana Sivasspor karşılaşması için hazırlıklarını devam ettiriyor.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan Medicana Sivasspor, idmana açma – germe hareketleriyle devam etti. Daha sonra kısa alanda pas çalışması yapan ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana sakatlığı bulunan Erkan Kaş, Kone ve izinli olan Joan Oumari katılmadı.

AATİF CHAHECHOUHE: KARAKTERLERİMİZİ GÖSTERMELİYİZ

Antrenman öncesinde açıklama yapan Medicana Sivasspor’un Faslı futbolcusu Aatif Chahechouhe, takımın durumunun ortada olduğunu belirterek, artık konuşma vaktinin sona erdiğini söyledi. Futbolcuların karakterini sahaya yansıtmalarının vaktinin geldiğini vurgulayan Aatif Chahechouhe, Çaykur Rizespor karşılaşmasının Medicana Sivasspor için çok önemli bir müsabaka olduğunun altını çizdi. Yeni bir hocayla yeni bir dönemin başladığını belirten Aatif Chahechouhe, 3 puanı kesinlikle almaları gerektiğini ifade etti.

 

BAKMADAN GEÇME!