Medical Park desteğini çekiyor

Güncelleme Tarihi:

Medical Park desteğini çekiyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2011 12:03

Medical Park Hastaneler Grubu, Galatasaray'ın erkek ve kadın basketbol takımları ile kadın voleybola sponsor olmaktan vazgeçiyor. Sarı-kırmızılı kulüpte kırmızı alarm verilmiş durumda.

Haberin Devamı

Galatasaray, amatör branşlarda büyük bir krizin içine düştü. Medical Park Hastaneler Grubu, erkek basketbola seneliği 6.5 milyon Euro'dan 4 yıllığına sponsor olacaktı. Yani toplamda 27 milyon Euro'luk destek gelecekti. Kadın basketbola ise senelik 2.2 milyon Euro'luk katkı yapacak olan grup, kadın voleybola da yıllık 3 milyon Euro'luk kaynak aktaracaktı.

 

Fakat tüm sponsorluklardan vazgeçilmek üzere. Bunun sebeplerinden biri ise “Galatasaray Futbol Takımı'nın sağlık heyetini Acıbadem doktorlarının oluşturması”

 

Yılda 11.7 milyon Euro'luk geliri yanmak üzere olan sarı-kırmızılı yönetim ise Medical Park'ın sponsorluktan vazgeçmek üzere olması nedeniyle zor bir dönemden geçiyor.

 

Haberin Devamı

ÇÖZÜM ARANIYOR

 

Sarı - kırmızılı kulüp bu duruma acil bir çözüm bulmaya çalışıyor. Galatasaray Basketbol Şubesi Sorumlusu Hakan Üstünberk konu ile ilgili olarak "Böyle bir durum var, arkadaşlarımız görüşmelerini sürdürüyor. Medical Park'tan yıllık ne kadar gelmediğini tam bilmiyorum ancak dediğim gibi çalışmalar sürüyor. Gerekli olan şey yapılacak" dedi.


BASKETBOLA YILDIZ YAĞDI

 

Geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi’nde geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile play-off final serisi oynayan Galatasaray’da bu sezon hedef şampiyonluktu. Sezonun sona ermesi ile takımda büyük bir revizyon başladı. Giden oyuncuların yerine “Jaka Lakovic, Furkan Aldemir, Jamon Lucas Gordon, Ender Arslan, Cevher Özer, Darius Songalia” gibi yıldız isimler takıma kazandırıldı. Kadın basketbol takımına ise "Alba Torrens ve Diana Taurasi" gibi dünyaca ünlü oyuncular transfer edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!