Marsel-Sergi karşı karşıya

Güncelleme Tarihi:

Marsel-Sergi karşı karşıya
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2012 16:50

İspanyolların ünlü tenisçisi Sergi Bruguera, milli raketimiz Marsel İlhan ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

İki kez Roland Garros şampiyonu İspanyolların ünlü tenisçisi Sergi Bruguera, 9 Eylül'de Liderler Teniste Buluşuyor etkinliği kapsamında Marsel İlhan ile Kemer Golf&Country Club'ta korta çıkacak.

İletişim devi Turkcell'in ilkini geçtiğimiz yıl düzenlediği "Liderler Teniste Buluşuyor" etkinliğinde bu yıl ünlü İspanyol raket Sergi Bruguera ile Marsel İlhan'ı bir araya getiriyor. İş dünyasının tenis oynayan ünlü yöneticilerinin ve Türkiye'nin sayılı tenisçilerinin katıldığı bu gösteri turnuvası, 9 Eylül'de Kemer Golf&Country Club'ta yapılacak. PAzar günü altı saat boyunca sürecek mini turnuvanın ardından yapılacak kokteyl ile sona erecek etkinlikte tenisin pek çok ünlü yüzü bir araya gelecek.

tenisdunyasi.net'in haberine göre; turnuvaya bu yıl, kariyerinde iki Roland Garros zaferi bulunan İspanyolların 90'lı yıllardaki başarılı oyuncusu Sergi Bruguera da katılıyor. Bruguera, Türkiye’nin bir numaralı tenisçisi olan Marsel İlhan ile bir gösteri maçı yaparak organizasyona renk katacak.

Haberin Devamı

"Liderler Teniste Buluşuyor" etkinliğinin ev sahipliğini geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!