Marcio Terim'in eseridir

Güncelleme Tarihi:

Marcio Terimin eseridir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 1999 00:00

Haberin Devamı

Cansun’dan hocasına övgü..

Büyüklüğünü gösterdi Galatasaray Asbaşkanı Mehmet Cansun, peşpeşe oynadığı maçlardaki başarılı performansı golleriyle gündeme oturan Marcio'nun teknik direktör Fatih Terim'in eseri olduğunu söyledi. Cansun, ‘‘Marcio, Terim'in eseridir. Bir çok kişinin beğenmeyip safdışı etmek istediği Brezilya futbolcumuza sahip çıkması Terim'in büyüklüğün gösterdi’’ dedi.

Mahcub etmedi Brezilyalı futbolcuya senelik 475 bin dolar verdiklerini, bunu da maç maçına böldüklerini hatırlatan Cansun, ‘‘Demek ki, ucuz olan futbolcular da başarılı olabiliyor. Marcio'nun performansı, Terim'in neden onun üzerine düştüğünü ve ona karşı sabırlı olduğunu gözler önüne serdi. Şansını kullanıp herkesi mahcub etti’’ diye konuştu.

Suat riske edilmeyecek

GALATASARAY'ın Fenerbahçe ile çarşamba günü oynadığı derbinin ilk yarısında sakatlanan Suat'ın dün MR'ı çekildi. Sağ arka adalesinde gerilme tespit edilen tecrübeli futbolcunun sakatlığının önemli olmadığı ancak tedbir olarak Vanspor maçında oynamayacağı açıklandı.

Hasan Şaş görev istiyor

HASTA olmasına rağmen F.Bahçe derbisinde sahaya çıkan ardından yine hastaneye yatan ve tedavi gören G.Saraylı Hasan Şaş dün tesislerde salonda çalıştı. Ateşinin düştüğünü belirten genç futbolcu, ‘‘Hala kendimi halsiz hissediyorum. Ama hafta başına göre daha iyiyim. Vanspor maçına daha daha önümde zaman var. Eğer hocam görev verirse çıkıp oynarım’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!