Marakşi gündemde

Güncelleme Tarihi:

Marakşi gündemde
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 1999 00:00

Haberin Devamı

Santrofor arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un gündemine şimdi de G.Birliği'nin Cezayirli golcüsü Marakşi ile İsveç'in Göteborg takımında forma giyen Soren Seadekisgh girdi. İki futbolcunun durumunun 1-2 güne kadar kesinleşeceği öğrenildi.

Fatih 1.5 ay yok

Bordo mavili takımın genç yıldızlarından Fatih, ayağındaki platin vidalar gevşediği için 1.5 ay sahalardan uzak kalacak. Geçen sezon Altay'da oynarken ayağı kırılan ve bacağına platin takılan Fatih, sağ bacağında sürekli acı hissettiğini söyleyerek röntgen çektirmişti.

Campbell sevinci

Kevin Campbell'i 3 milyon paund karşılığı Everton'a satan Başkan M.Ali Yılmaz, sevinç içinde. Yılmaz, ‘Bu oyuncuyu aldığımız rakama satmayı başardık. Ama asıl önemli olan şey Trabzonspor'u, İngiltere'de 3 ay boyunca konuşturduk’’ dedi.

YAĞMUR ALTINDA ÇALIŞTILAR

Yeni sezon hazırlıklarını M.Ali Yılmaz Tesisleri'nde sürdüren Trabzonspor, dün Teknik Direktör Ahmet Suat Özyazıcı yönetiminde yaklaşık 1.5 süren bir çalışma yaptı. Büyük bölümü sağanak yağmur altında geçen çalışmaya ülkesinde bulunan Kalitvintsev, sakat olan Osman ve Fatih kazılmazken, Mehmet İpek düz koşu yaptı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!