Manchester'da Yorke ateşi

Güncelleme Tarihi:

Manchesterda Yorke ateşi
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2000 00:00

Haberin Devamı

İNGİLTERE Süper Ligi'nde Manchester United, Derby County'i 3-1 yenerek liderliğini sürdürdü. Aralık ayından beri gole hasret kalan Dwight Yorke hat-trick yaparak 12, 70 ve 72. dakikalarda fileleri havalandırıp M.United'ı galibiyete taşıyan isim oldu. D.County'nnin golü 66. dakikada Strupar'dan geldi.

Tottenham ise konuk ettiği alt sıralardan uzak durma çabasındaki Southampton'ı 7-2 yenerek günün en farklı galibiyetini aldı. Tottenham'ın gollerini 28. dakikada Col Campbell, 39'da Anderton, 41 ve 64'te Armstrong ile 45, 78 ve 90'da Iversen attılar. Southampton'ın golleri ise 26'da Tessem, 33'te El Khalej'den geldi.

Sonuçlar şöyle: A.Villa-Coventry: 1-0, Chelsea-Everton: 1-1, Liverpool-Sunderland: 1-1, Newcastle-Watford: 1-0, S.Wednesdey-West Ham: 3-1, Wimbledon-Leicester: 2-1.

Bordeaux, Marsilya'yı vurdu

FRANSA Ligi'nde Bordeaux, deplasmanda Marsilya'yı 2-0 yendi. Aralık ayında Marsilya'dan transfer olan Dugarry eski takımı karşısında Bordeaux'u öne geçiren golü atarken, Laslandes farkı ikiye çıkarıp konuk takımın galibiyetini perçinledi.

Bayern'den Schalke şovu

ALMANYA Ligi'nde geçen hafta Stuttgart'a 2-0 yenilen lider Bayern Münih, Schalke'yi 4-1 yenerek yeniden çıkışa geçti. Bayern'in golleri Kuffour, Zinckler (2) ile Cruz'dan gelirken, Schalke'nin golünü Mpenza attı.

Liderin takipçisi Bayer Leverkusen ise konuk ettiği Wolfsburg'u 4-1 yendi. Kirsten (2), Zivkoviç ve Beinlich'in golleri Leverkusen'i galibiyete taşırken, konuk takımın tek golü Juskowiak'tan geldi.

Bielefeld, 1860 Münih karşısında Labbadia'nın golleriyle iki kez öne geçmesine ragmen 2-2'lik beraberlikle puana razı oldu. 1860 Münih'e deplasmandaki maçta beraberliği getiren golleri Max ve penaltıdan Haessler attı.

Sonuçlar şöyle: Hamburg-SSV Ulm: 1-2, Duisburg-H.Berlin: 0-0, Unterhaching-Kaiserslautern: 1-2, Stuttgart-E.Frankfurt: 0-2.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!