Manavgat’a hakem çelmesi 1-1

Güncelleme Tarihi:

Manavgat’a hakem çelmesi 1-1
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2000 00:00

Haberin Devamı

Recep'in ceza sahasında düşürüldüğü pozisyona uzak kalan hakem Ali Şahan Manavgat'ın bir penaltısını yedi. Taraftarlar, maçtan sonra takımı protesto etti.

GRUBUNDA son sıraya demir atan Manavgat, sahasındaki maçta kendisi gibi ateşhattındaki Anamurspor'a da puan kaptırıp ligde kalma umuudunu biraz daha azalttı. Dünkü maçta pozisyonlara uzak kalan hakem Ali Şahan ise, yeşil beyazlı ekibin bir penaltısını harcadı. Manavgat, 22 puanla yine son sırada kaldı.

18. dakikada soldan kazanılan serbest vuruşta. Tekin kale önüne ortaladı. Kaleci ile birlikte topa yükselen Uğur, şık bir kafa vuruşu ile meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-0.

32. dakikada Recep, iki rakibini de çalımlayarak soldan ceza sahasına girdiğinde Anamursporlu Ahmet tarafından yere indirildi. Bu pozisyona uzak kalan hakem Ali Şahan, devam işareti verdi.

60. dakikada gelişen Anamur atağında kaleci Metin ayağı ile kontrol etmeye çalıştığı topu ıskalayınca, Mehmet affetmedi ve skora eşitliği getirdi: 1-1.

HAKEMLER: Ali Şahan (*), Ali Mete (*),Nail Satıl (*)

MANAVGAT: Metin (**)- Ramazan (**), Oğuz (**), Zekai (**)(Dk.70 Ali *), Birol (**), Yavuz (**), İ.Göçer (*), Recep (**), Uğur (**), Hakan (**), Tekin (**)

ANAMUR: İbrahim Kılınç (**)- İ.Tanrıkulu (*)(Dk.46 Osman **), Metin (**)(Dk. 89 Abdulmenal), Yunus (**), Ahmet (**), Ayhan (**), Yılmaz (***), Muhammed (**), Mehmet (**), İsmail (**) (Dk.70 Tuğrul (*), Yusuf (**)

GOLLER: Dk.18 Uğur (Manavgat), Dk.60 Mehmet (Anamur)

Taraftar protestosu

Karşılaşma, 1-1 sona ererken, maçtan sonra sahaya girip hakemlerin yanına giden Manavgat Belediyespor Kulüp Müdürü Hüseyin Doğruöz, polis tarafından uzaklaştırıldı. Manavgatlı taraftarlar, futbolcuları küfürlü sözlerle protesto etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!