Malatyaspor'da görev dağılımı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Malatyasporda görev dağılımı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2007 18:04

TFF 1. Lig ekiplerinden Malatyaspor'un kulüp başkanı İlhan Kavuk, ligin ilk yarısındaki 4 maçı alarak lider ile aralarındaki farkı kapatacaklarını söyledi.

İlhan Kavuk, yönetim kurulu üyeleri Selahattin Karagözlü, Fahrettin Eserdi ve Ali Cengiz ile Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, dün akşam görev dağılımı yaptıklarını belirtti.

Geçen pazar günü yapılan kongrenin Malatyaspor'a, Malatya'ya yakışır bir kongre olduğunu ve bundan sonra Malatyaspor'un daha güzel günler göreceğini dile getiren Kavuk, şöyle konuştu:
"Çok zor bir dönemden sonra Malatyaspor'un başına geçtik. Bizler bundan sonra kişisel menfaatler için değil, kulübün menfaatleri için çalışacağız. Malatyaspor'un tüm menfaatlerini her şeyin önünde tutacağız. Malatyaspor uzun zamandır çok kötü bir süreçten geçiyordu. Bu süreç içinde sayın valimizin ve belediye başkanımızın Malatyaspor'a çok büyük yardımları oldu. Onlara teşekkür ederim. Bundan sonra yapacağımız çalışmalarla Malatyaspor'u hak ettiği yere taşıyacağız. Şu an ligde alt sıralardayız. Bundan sonra daha özverili çalışıp takımı yukarıya doğru çekeceğiz. Ligin İlk yarısında kalan 4 maçı da alıp lider ile aramızdaki puan farkını kapatacağız."

Teknik direktör arayışlarında olduklarını da ifade eden Kavuk, “En geç perşembe gününe kadar hocamız takımın başına geçecek. İsmini daha sonra kamuoyuna açıklayacağız. Futbolcularımız ile oturup karşılıklı özveri içinde anlaştık. Federasyona ödenmesi gereken para konusunda çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Asbaşkan Selahattin Karagözlü ise bundan sonra kulübün daha iyi yerlere gelmesi için çalışacaklarını belirterek, “Malatyaspor'u zor dönemde devraldık. Herkesten destek bekliyoruz” dedi.

İkinci başkan Fahrettin Eserdi ve basın sözcüsü Ali Cengiz de yönetime sahip çıkılmasını istedi.

GÖREV DAĞILIMI

İlhan Kavuk başkanlığındaki Malatyaspor'da görev dağılımı şöyle:

Başkan İlhan Kavuk, Başkan Vekili, Asbaşkan Selahattin Karagözlü, 2. Başkan Fahrettin Eserdi, Başkan Yardımcısı (İstanbul) Fahrettin Kayhan, Başkan Yardımcısı (Mali İşlerden Sorumlu) M. Sırrı Günaydın, Başkan Yardımcısı (Transferden Sorumlu) Bilal Bülent Uçar, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Ali Cengiz, Futbol Şube sorumlusu Mahmut Cücemen, Genel Kaptan Vural Sarıcı, Genel Sekreter (İstanbul) Bahadır Yaşik, Tesisler Sorumlusu Hakan Tahtalı, Mali Kaynaklar Sorumlusu (İstanbul) Nihat Utkaner, Mali Kaynaklar Sorumlusu (İstanbul) İlhan Deniz, Resmi Kurumlar, Stat Sorumlusu Mehmet Çolak, Sportif A.Ş. Sorumlusu Muammer Özpolat, Sağlık İşleri Sorumlusu Dr. Kenan Kalı, Personel ve İdari İşler Sorumlusu Ömür Karaağaç, Dış İlişkiler ve Avrupa Sorumlusu İbrahim Kaya, Altyapı Sorumlusu Kağan Kodaman, Altyapı ve Dernekler Sorumlusu Orhan Özbek, ARGE Sorumlusu Mehmet Tanrıverdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!