Makarnacı çıldırdı

Güncelleme Tarihi:

Makarnacı çıldırdı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 1999 00:00

Haberin Devamı

İtalyanlar, Bologna'nın hakem kurbanı olduğunu ileri sürdü

RAI: Bologna'nın iki penaltısı verilmedi. Avusturyalı hakem İtalyan Ümit Takımı'nın Avrupa Şampiyonu olmasını da engellemişti.

TELEPİU: G.Saray boş takım değil. Ancak Pagluica kurtarış yapmadan iki gol yedi. Türk takımı şimdi 4. turda yine bir İtalyan istiyor.

GALATASARAY'ın Bologna'yı UEFA Kupası'ndan elemesi İtalya'da maçı naklen yayınlayan RAI televizyonu tarafından, ‘‘Hakem hatası’’na bağlandı. UEFA Kupası 3. turuna katılan 5 İtalyan kulübünden elenen tek takım Bologna'nın mutlak 2 penaltısının verilmediğini öne süren RAI televizyonu, G.Saray'ın Milan'dan sonra Bologna'yı da kupalardan safdışı bıraktığını söyledi.

SİGNORİ BİÇİLDİ!

Maçın Avusturyalı hakemi Benkö'nün geçmişte İtalyan Ümit Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonluğunu İspanya'ya kötü ve kasıtlı yönetimi ile armağan ettiğini söyleyen RAI televizyonu, Ali Sami Yen Stadı'nda Signori'nin biçilmesine seyirci kaldığı gibi Fatih'in ceza sahasında topu elle çelmesini de hakemin gözmezlikten geldiğini yansıttı.

G.SARAY BOŞ DEĞİL

Bologna'nın G.Saray karşısında eksik oyuncuları nedeniyle gücünün turu atlamaya yetmediğini belirten Telepiu kanalı da, G.Saray'ın boş bir takım olmadığını, giderek Avrupa'da adını duyurduğunu, Hakan Şükür'ün gol atmamasına karşın Bologna defansı içerisinde ciddi sorunlar yarattığını belirtti. ‘‘Türk takımı şimdi 4. turda yine bir İtalyan takımı istiyor’’ dedi.

KURTARIŞ YAPMADI

Aynı kanal, Guidolin'in soyunma odasında söylediği, ‘‘Elenen takım hakem hakkında yorum yapmaz’’ sözlerine yer vererek, Bologna Teknik Direktörü'nün ‘‘Pagluica kurtarış yapmadan iki gol yedi’’ demesini elenmeyi daha ilk maçta göze aldığını yorumladı. İtalya'da gazeteler grevde olduğu için Galatasaray ile Bologna arasındaki maçın yorumlarını sadece televizyonlar verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!