Maçtan notlar

Güncelleme Tarihi:

Maçtan notlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2000 00:00

Haberin Devamı

Seyirci rekoru 35 bin

F.Bahçetaraftarı maça büyük ilgi gösterdi. Maçtan saatler önce stada alınan taraftarlar, maç başlayana dek coşkulu bir biçimde takımlarına destek verdi. Yeni açık tribün tıklım tıklım dolarken bordo-mavili taraftarlar ise maraton tribününün sol köşesinde yer alan yaklaşık 3 bin kişilik bölümden maçı izledi.

Yanchev ilk kez

Trabzon'un yeni transferi Bulgar Todor Yanchev, F.Bahçe karşısında ilk 11'de sahaya çıktı ve ilk kez bordo mavili formayı giydi. Sakatlığı bulunan Sergen Yalçın ise Bulak tarafından 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı. Bulak, takımın gol silahları Hami, Lange ve Löbe’yi de ilk 11’e almadı.

Bulak’a uyarı

Trabzon Teknik Direktörü Giray Bulak maçın ilk yarısında kulübede hop oturup hop kalkarken, hakem Mustafa Çulcu'nun kararlarına da isyan etti. Bulak, takımının 2-0 mağlup olduğu sırada kulübesinden fırlayıp Çulcu'ya el kol hareketleri yaptı. Çizgiyi ihlal eden Bulak'ı 4. hakem Erol Ersoy iki kez uyararak kulübesine dönmesini sağladı..

Normal prim

Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu, Trabzon maçına özel prim verilmeyeceğini ancak G.Saray derbisi için konunun yönetimde görüşüleceğini söyledi. Uslu, Denizli'nin bu konuda herhangi talebinin olmadığını normal prim sistemine göre hareket edeceklerini belirtti.

Maçtan sonra olay çıktı

Karşılaşma sonrasında bir grup Trabzonspor taraftarı, Kadıköy'de olay çıkardı. Fenerbahçe aleyhine slogan atarak Kadıköy'de yürüyen bir grup fanatik, Kuşdili Caddesi üzerindeki bir baklavacı dükkanının ve sarı lacivertli kulübün ürünlerini satan bir mağazanın camlarını kırdı. Güvenlik güçleri olaya karışan 2 taraftarı gözaltına aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!