Maçtan notlar

Güncelleme Tarihi:

Maçtan notlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 1999 00:00

Haberin Devamı

Fener üç forvetle oynadı

FENERBAHÇE, Göztepe karşısında üç forvetle oynadı. Sarı lacivertli takımın forvet oyuncusu Moldovan sakatlığı nedeniyle forma giyemezken, teknik direktör Zdenek Zeman, dün akşamki Göztepe maçında ileri üçlüde Mosheou, Boliç ve Preko'ya yer verdi.

Ümitlerde Fenerbahçe galip: 1-0

FENERBAHÇE Ümit Takımı, dün oşnanan maçta Göztepe'yi 1-0 yendi. Alpaslan Eratlı ve İrfan Sağıroğlu'nun teknik yönetimindeki sarı lacivertli takım bu sonuçla Ümitler Ligi'nde liderliğini sürdürüyor.

Tribünler Göztepe'nin

GÖZTEPE-Fenerbahçe maçını İzmir'de 20 bine yakın futbolsever izledi. Maç saatinde başlayan yoğun yağmurun taraftar sayısını azalttığı karşılaşmada sayısal olarak Göztepe tribünleri ağır bastı. İzmir'in sarı kırmızılı ekibini destekleyen taraftarlar maç boyunca da takımlarını tezahüratlarıyla yalnız bırakmadı.

Fener'in kupa heyecanı

F.BAHÇE'nin Türkiye Kupası özlemi 671 gün sonra bitiyor. 12 Şubat 1998'de Trabzon'da oynanan olaylı maçta sahadan çekildiği için 1 yıl cezalandırılan sarı lacivertliler Pendik maçıyla kupa özlemini bitiriyor. Feerbahçe, 14 Aralık Salı günü 2.Lig 3.Grup'ta mücadale eden Pendik ile karşılaşacak.

Johnson ve Preko bugün gidiyor

F.BAHÇE'nin iki Ganalı futbolcusu Samuel Johnson ve Yaw Preko bugün ülkelerinin milli takımına gidiyor. 14-16 Aralık'ta Yunanistan'da düzenlenen turnuvada forma giyecek olan iki oyuncu Samsunspor maçı öncesinde İstanbul'a dönecek. Yönetimin çabaları sonucu Johnson ile Preko, G.Saray derbisine denk gelen Libya maçına gönderilmeyecek.

Zeman, ‘Hacı’ oldu

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Zdenek Zeman, İzmir'in Selçuk İlçesi'ndeki Meryemana Evi'ni ziyaret ederek ‘‘Hacı’’ oldu. Dün sabah saatlerinde, yardımcısı Dario Golesano ve tercümanı Celalettin Bilgiç ile takımın kamp yaptığı Prinsess Otel'den ayrılarak Selçuk'a giden İtalyan asıllı Çek teknik direktör, Meryemana Evi'ne girdi ve mum yakıp dua ederek ‘‘Hacı’’ oldu.

Zeman çileden çıktı

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Zdenek Zeman, Göztepe maçında küplere bindi. Maçın ilk dakikalarından itibaren yedek kulübesinde yerinde duramayan Zeman, sık sık ayağa kalkarak hata yapan futbolcularını uyardı. İtalyan teknik adam maç sonrasında yaptığı açıklamada, ‘‘Topla daha çok oynayan, pozisyon bulan taraftık. Ancak gol vuruşunu kimse yapamıyor. Kazanmamız gereken bir maçtı’’ dedi.

Aziz Yıldırım: Üzgünüz

F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, takımının Göztepe karşısında sergilediği oyundan memnun olmadığını söyledi. Galibiyet için gittikleri İzmir deplasmanından 1 puanla dönmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Yıldırım, kolay kazanacakları maçta basit hatalar nedeniyle rakibi üstünlük kuramadıklarını söyledi. Yıldırım ayrıca hafta içinde bazı futbolcuların dikkatini çekileceğini de sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!