Maçı alırız başkan

Güncelleme Tarihi:

Maçı alırız başkan
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bayram sonrası ilk kez biraraya gelen sarı lacivertli yönetim ile futbolcular galibiyet için kenetlendi. Moshoeu, ‘‘F.Bahçe'ye geldiğimden bu yana ilk defa böyle bir hava gördüm. Hepimiz inançlıyız.’’ diye konuştu.

Hedef 9 galibiyet

F.Bahçe'de pazar günü oynanacak derbi öncesi düzenlenen moral yemeğinde futbolcular Başkan Aziz Yıldırım'a galibiyet sözü verdiler. Bayram sonrası ilk kez bir araya gelen futbolcular, teknik heyet ve yönetim kenetlendi. Futbolculara bir konuşma yapan Yıldırım, ‘‘Hepinizi istekli arzulu gördüm. Kalan 9 maçı da kazanmalıyız’’ dedi.

Çıkışımız başlamalı

Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Abdullah Kiğılı, Köksal Özbek, Ali Yıldırım, Necdet Ersoy, Osman Yalçın, Önder Fırat, Kenan Şişik ve Ünal Uzun da yemeğe katıldı. Başkan Yıldırım, toplantının amacına ulaştığını ve futbolcuların kaynaşmasının kendisini lig için umutlandırdığını söyledi. Başkan ‘‘Herkes taraftar için oynamalı, çıkışımız başlamalı’’ yorumunu yaptı.

Ölümüne oynayacağız

Kaptan Rüştü, Galatasaray'ın puan olarak avantaj yakaladığını ancak, kalan 9 haftada herşeyin değişebileceğini hatırlatarak, ‘‘Biz Beşiktaş maçıyla derbileri bitireceğiz. G.Saray'ın iki zorlu derbisi var. 9 maçlık serimizi yeniden sürdürebiliriz. Yönetim, taraftar ve camia için ölümüne oynayacağız. Bize inananları mahçup etmeyeceğiz’’ diye konuştu.

Hepimiz inanıyoruz

John Moshoeu, arkadaşları yönetim kurulunun verdiği yemekten büyük memnunluk duyduğunu dile getirerek anlamlı bir konuşma yaptı. Güney Afrikalı yıldız şunları söyledi: Fenerbahçe'ye geldiğim günden beri ilk defa böyle olumlu bir hava yakaladık. Hepimiz inanıyoruz. Moralimiz de iyi. Bu maçı mutlaka kazanacağız başkanım.

Yeteneğinizi kullanın

Başkan Yıldırım'ın sıcak yaklaşımı tüm futbolcuları sevindirdi. Başta Baliç, Sergen ve Moshoeu olmak üzere herkesi tek tek kucaklayan Yıldırım, ‘‘Çıkın Fenerbahçe'ye yakışan futbolu oynayın. Yüreğinizle oynayın. Kimsenin etkisinde kalmayın. Sizler yetenekli oyuncularsınız, yeterki bunu kullanın’’ ifadesini kullandı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!