Löw'ün ipi çekiliyor

Güncelleme Tarihi:

Löwün ipi çekiliyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 1999 00:00

Haberin Devamı

Sarı lacivertli yöneticiler, sezon başında şampiyonluk sözü veren ve tüm istekleri yerine getirilen ancak beklenileni veremeyen Löw'e 7 maç sonra teşekkür edecek. Alman çalıştırıcıya daha önce yapılan 1 yıllık sözleşmenin geçersiz sayılacağı da çıtlatıldı.

Sabırları taştı

Fenerbahçe'de Löw'ün ipi çekiliyor. Sarı lacivertli yönetim kurulu, sezon içinde 2 milyon dolara bir yıllığına yeniden anlaştığı Alman Teknik Direktör ile yollarını sezon sonunda ayırmaya kararlı. Sezon başında şampiyonluk sözü veren ve istikrarsız bir grafik çizen Löw'ün son Beşiktaş maçını kaybetmesi sabırları taşırdı.

Sözleşme iptal edilecek

Bu sezon oynadığı derbilerde başarı kazanamayan Löw'e güveni sarsılan Fenerbahçe Yönetimi, Alman teknik direktöre, daha önce yapılan sözleşmenin geçersiz sayılacağını da çıtlattı. Fenerbahçe Yönetimi, Löw'ün sezon sonuna dek görevini sürdüreceğini, ancak 7 maç sonra kendisine teşekkür edilmesini da karar altına aldı.

Sorumlu Löw'dür

Fenerbahçeli yöneticiler, bugüne dek Alman hocanın kendilerinden istediği herşeyi yerine getirdiklerini ancak buna rağmen bir türlü beklenen sonuçları alamadıklarını ifade etti. Yaşanan başarısızlıklardan Löw'ün sorumlu olduğunu belirten yöneticiler, aynı sıkıntıların gelecek sezon yaşanmaması için bu kararı aldıklarını da vurguladı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!