Lokomotiv Kuban Anadolu Efes maçı ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Lokomotiv Kuban Anadolu Efes maçı ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2016 13:32

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu'ndaki ikinci maçında, Rusya temsilcisi Lokomotiv Kuban takımına konuk olacak. Peki, Lokomotiv Kuban Anadolu Efes maçı saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Haberin Devamı

THY Avrupa Ligi gruplarında 10 maçta 6 galibiyeti bulunan temsilcimiz Anadolu Efes, B grubunu zirvenin bir altında 2. sırada tamamlayarak Top 16'ya kalmaya hak kazanmıştı. Lacivert beyazlı ekibin rakibi Lokomativ Kuban ise 10 maçta 8 galibiyetle C grubunda 1. sırada yer aldı. Anadolu Efes 8 Ocak Cuma günü Rusya'da Lokomotiv Kuban'a konuk olacak.

LOKOMOTİV KUBAN ANADOLU EFES MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Maç: Lokomotiv Kuban - Anadolu Efes

Salon: Basket Hall

Tarih: 8 Ocak 2016 Cuma

Saat: 19.00

Kanal: Lig Tv 3

ANADOLU EFES 85 - 84 KIZILYILDIZ

Karşılaşmaya Diebler ve Saric'in üç sayı çizgisinin gerisinden bulduğu basketlerle başlayan Anadolu Efes, 6. dakikada farkı 6 sayıya çıkardı: 15-9. Mola dönüşü toparlanan ve Zirbes ile pota altında etkili olan Kızılyıldız Telekom, 8. dakikada eşitliği sağladı: 15-15. Gudurovic ve Micic ile dış atışlardan isabet bulan Sırbistan temsilcisine, boyalı alanda Dunston, Brown ve Cedi Osman ile karşılık veren Anadolu Efes, ilk çeyreği 25-23 önde bitirdi.

Haberin Devamı

İkinci periyoda etkili başlayan ve yaptığı baskılı savunmayla Anadolu Efes'e ilk 6 dakikada sadece 5 sayı imkanı tanıyan Kızılyıldız Telekom, Simonovic, Lazic ve Miller'in sayılarıyla 15. dakikada farkı 7 sayıya çıkardı: 30-37. Heurtel, Diebler ve Furkan Korkmaz'ın basketleriyle rakibine karşılık veren Anadolu Efes, 17. dakikada farkı 1 sayıya indirdi: 38-39. Daha sonra lacivert-beyazlıların yaptığı top kayıplarını Miller, Zirbes ve Jovic ile değerlendiren konuk ekip, 19. dakikada farkı çift hanelere taşıdı: 39-49. Çeyreğin kalan bölümü karşılıklı basketlerle geçildi ve Sırp ekibi soyunma odasına 54-44 önde gitti.

KIZILYILDIZ FARKI 15'E ÇIKARDI
Etkili mücadelesini ikinci yarıya da taşıyan Sırp takımı, 28. dakikada farkı 15 sayıya çıkardı: 55-70. Granger'ın üç sayılık basketiyle hareketlenen Anadolu Efes, Tyus'un da verdiği katkıyla farkı eritmeye çalışırken, konuk takım son periyoda da 72-61 üstün girdi.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın son periyoduna seyirci desteğini arkasına alarak başlayan Anadolu Efes, yakaladığı 9-0'lık seriyle 33. dakikada farkı 2 sayıya (70-72) indirdi. Tempoyu yükselten lacivert-beyazlı takım, Dunston ve Granger'ın basketleriyle 37. dakikada eşitliği yakaladı: 79-79. Son bölümü büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada iki takım da kontrollü oynamaya çalışırken, son dakikaya 84-83 Sırp ekibinin üstünlüğüyle girildi. Anadolu Efes, son hücumunda, bitime 3 saniye kala Saric'in kaydettiği basketle 85-84 öne geçti. Sonraki hücumda rakibinin topu kullanmasına izin vermeyen lacivert-beyazlı ekip, salondan 85-84 üstün ayrılarak Top 16 turuna galibiyetle başladı.

BAKMADAN GEÇME!