Lehto: "Zavallı Nico"

Güncelleme Tarihi:

Lehto: Zavallı Nico
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2010 13:21

Michael Schumacher'in eski takım arkadaşlarından biri, Mercedes'in, 2010 aracını Michael Schumacher'e göre ayarlamaya çalıştığını düşünüyor.

Haberin Devamı

Sezonun ilk dört yarışında Nico Rosberg'in öne çıkmasının ardından Schumacher, W01'de büyük yeniliklerin olduğu İspanya'da geri dönmüş ve üst sıraya çıkmıştı.

Bu hafta Türkiye'de gümüş araçta daha da başka yenilikler olacak. Bu durumda JJ Lehto, Nico Rosberg'in ikinci plana atıldığına inanıyor.

44 yaşındaki Fin Lehto, 1994 senesinde Schumacher'in takım arkadaşıydı; daha sonra yerine Jos Verstappen geçmişti.

Alman Auto Bild'e konuşan Lehto: "Zavallı Nico. Michael, aracı kendine göre ayarlama ve takımı kendi etrafında toplama işine geri döndü. Nico da sıkıntı yaşıyor."

Mercedes ve hatta Rosberg, aracın üzerindeki yeniliklerin iki pilota da uygun olduğunu sürekli olarak dile getirmişti ama Lehto aynı fikirde değil.

Lehto, Schumacher'in aracında sağlam bir ön ve gevşek bir arka sevdiğini söyledi; Benetton'da Riccardo Patrese, Jos Verstappen ve kendisinin hep sorunlar yaşadıklarını ekledi.

Haberin Devamı

Lehto ayrıca, Rosberg'in 'Schumacher ile aynı sürüş stiline sahibiz' açıklamasından da şüphe ediyor.

Lehto: "Bugünün genç pilotları çok farklı şekilde sürüyor. Michael'i tatmin eden bir araçtan Nico'nun da tatmin olması beni şaşırtır"

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!