LeBron nereye gidecek

Güncelleme Tarihi:

LeBron nereye gidecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2010 13:16

Bu yıl serbest kalan oyuncular içerisinde nereye gideceği en fazla merak edilen oyuncu şüphesiz Cleveland Cavaliers'in süper yıldızı LeBron James.

Haberin Devamı

Cleveland Cavaliers, 'kral'ı kadroda tutmakiçin her türlü fedakarlığı yaparken New Jersey Nets, New York Knicks, Chicago Bulls, Los Angeles Clippers ve Miami Heat yıldızı kapmak için bir savaş veriyorlar.

New York Times'da yeralan haberde karar aşamasında olan LeBron James'in, tercihini Chicago Bulls'dan yana kullanacağı yazıldı. Haberde 2003 yılından bu yana Cleveland Cavaliers'de oynayan yıldız oyuncunun Toronto Raptors'dan ayrılma ihtimali kuvvetlenen Chris Bosh ile birlikte Chicago Bulls'da forma giymek istediğine yer verildi.

Bosh'un da James ile aynı takımda oynamayı planladığı da haber satırlarında yer buldu. Bu arada LeBron James kariyerinin başından beri giydiği 23 numaralı formayı gelecek sezondan itibaren değiştirmek istemesi Chicago Bulls'a gidebileceğinin bir işareti olarak bakılıyor. Bilindiği gibi Chicago Bulls'daki 23 numaralı forma efsane Michael Jordan'a aitti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!