Lauro uçaktan indi Muslera G.Saray’a geldi

Güncelleme Tarihi:

Lauro uçaktan indi Muslera G.Saray’a geldi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2011 00:00

Uçak biletini alarak İstanbul’a gelmeye hazırlanan Lauro’nun transferine karşı çıkan Ünal Aysal’ın emri üzerine sarı kırmızılılar, Lazio’nun Uruguaylı file bekçisine yöneldi.

Haberin Devamı

GALATASARAY Başkanı Ünal Aysal devreye girdi, sarı kırmızılılar Lazio’nun Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera’yla yeniden temasa geçti. Başkanlığa geldiği günden bu yana “Dünyanın en iyi kalecilerinden birisini alacağız” diyen Aysal, Internacional’in deneyimli file bekçisi Lauro’nun transferine karşı çıktı.  Kendi takımında 2. kaleci konumunda olan bir ismin transferine onay vermeyen başkan Aysal’ın emri üzerine; Lauro’ya alınan İstanbul uçak bileti de iptal edildi.

Cana takasta kullanılacak

“Galatasaray artık kaleci sorunu yaşamamalı” diyen G.Saray Başkanı, Uruguaylı ismin bitirilmesini istedi.

Lazio’nun da Muslera transferinde Cana takasına olumlu bakması üzerine İtalyan takımı da fedakarlık yaptı. İtalyan kulübü yetkilileri, Uruguaylı kalecinin haklarının yüzde 50’sine sahip olan menajeri Daniel Fonseca ile temasa geçti. Uruguaylı menajer ile görüşen Lazio’lu yöneticiler, Fonseca’nın 5 milyon Euro’luk talebinin 4 milyon Euro’ya çekilmesini sağladı.

Haberin Devamı

Muslera’nın yüzde 50 hakkına sahip olan Lazio’ya da Cana’nın bonservisi verecek olan Galatasaray, bu transferi bitirme noktasına geldi.

MUSLERA KiMDiR?

-Tam Adı: Fernando Muslera
-Doğum Tarihi/Yeri: 16 Haziran 1986/Buenos Aires, Arjantin  -Boyu: 1.90 m. -Mevkii: Kaleci
Oynadığı Takımlar: Montevideo Wanderes (2004-2007), Nacional (2006-2007, kiralık), Lazio (2007)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!