La Liga'da Athletic Bilbao Atletico Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

La Ligada Athletic Bilbao Atletico Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 15:58

Atletico Madrid, şampiyonluk yarışına tam gaz devam ediyor. İspanya Ligi 34. hafta mücadelesinde Athletic Bilbao bu akşam evinde Atletico Madrid’i ağırlayacak. Madrid ekibi için artık her puanın büyük önemi var. Peki, Athletic Bilbao Atletico Madrid maçı saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Haberin Devamı

La Liga'da 34. hafta mücadelelerigeçtiğimiz gün başladı. Atletico Madrid, şampiyonluk mücadelesinde averaj farkıyla ikinci konumda bulunuyor. Barcelona ile aynı puana sahip olan Atletico için bu maç hayati önem taşıyor. Athletic Bilbao Atletico Madrid'in oynadığı son 3 maçta başkent ekibinin 2 galibiyeti bulunuyor. Geriye kalan bir karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Peki, Athletic Bilbao Atletico Madrid maçı saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

ATHLETİC BİLBAO ATLETİCO MADRİD MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Maç: Athletic Bilbao Atletico Madrid

Stad: San Mames Stadyumu

Tarih: 20 Nisan Çarşamba 2016

Saat: 21.45

Kanal: Digitürk


Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone

Haberin Devamı

"Sezonun anahtar maçı"

Maç öncesi kameralar karşısına geçen Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone maç ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Athletic Bilbao çok güçlü bir ekip. Raul Garcia'nın da varlığı onların yol kat etmesine büyük etken oldu. Bu maç, sezonun anahtar maçı olacaktır."

Muhtemel 11'ler

Athletic Bilbao: Gorka Iraizoz, Boveda, Balenziaga, Mikel San Jose, Gurpegi, Martinez, Raul Garcia, Mikel Rico, Iturrapse, Viguera, Iker Muniain

Atletico Madrid: Jan Oblak, Stefan Savic, Lucas Hernandez, Diego Godin, Juanfran, Saul Niguez, Gabi, Carrasco, Koke, Fernando Torres, Antoine Griezmann

 

BAKMADAN GEÇME!