Kurtarın ölüyorum

Güncelleme Tarihi:

Kurtarın ölüyorum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 1997 00:00

Haberin Devamı

Önceki gün 1 kutu Duocid hapı yutarak intihara teşebbüs eden, ancak dün, ‘Hamburger’den zehirlendim’ açıklamasını yapan siyah beyazlı takımın genç kalecisi, nişanlısı Yeşim Gümüş ile 21 Aralık'ta dünyaevine girecek.

Gençlerbirliği maçı için son hazırlıklarını yapan Beşiktaş'ın Fulya Tesisleri'nde sessizliği bozan bir feryat yükseldi. Genç kaleci Fevzi panik içinde bağırıyordu;

- Beni kurtarın ölüyorum. Hap içtim

Herkes şaşkınlık içindeydi. Tüm futbolcularla birlikte Fevzi'nin odasına koşan teknik direktör Toshack ve menacer Kadir Akbulut şaşkınlık içindeydi.

Kulüp doktoru Gökhan Metin çoktan Fevzi'nin yanına ulaşmış ona ilk müdahaleyi yapıyordu. Kampta kimsenin ağzını bıçak açmıyordu. Fevzi intihara kalkışmış ölümün eşiğine gelmişti.

Genç kaleciyi hemen Alman Hastanesi'ne kaldırdılar.

2ARALIK GÜNÜ

Peki hangi neden, hayat dolu pırıl pırıl 20 yaşındaki bir genci bu kararı almaya itiyordu. Herşey 2 Aralık günü başladı.

Fulya Tesislerinde Gençlerbirliği ile yapılacak maç için kampta bulunan Fevzi nişanlısı Yeşim Gümüş ile sık sık telefonla görüşüyordu. Son konuşmasında oldukça sininlendiği ve nişanlısı ile tartıştığı arkadaşlarının gözünden kaçmadı. Fevzi bir köşede sessizce oturuyordu.

Hemen ardından odaya Teknik Direktör Toshack girdi. Kara tahtanın başına geçti. Ve kadroyu açıkladı. Fevzi yedekti. Toshack'ın konuşması bitince sinirle ayağa kalktı ve hızla odasının yolunu tuttu.

Çekmeceyi açtı ve 1 kutu Duocid'i yuttu.

Fevzi hastanede gözünü açtığında yanı başında nişanlısı Yeşim Gümüş oturuyordu.

Yeşim, 23 yaşında bir öğrenciydi. Nişanlısının hastaneye kaldırıldığını duyar duymaz, Fevzi'nin yanına koşmuştu.

İki sevgili geçtiğimiz hafta Silivri Belediyesi'ne başvurmuş ve Belediye Başkanı Selami Değirmenci'den 21 Aralık tarihine nikah için gün almışlardı. Silivri Klassis Golf Country'de dünya evine gireceklerdi. Fevzi o akşamı hastanede geçirdi. Gece yarısı Yeşim ile birlikte nişanlısının Acıbadem'deki evinde istirahate çekildi. Fevzi yaşadığı o dakikaları anlatırken, ‘‘Strese girdim. Ne yaptığımı bilmiyordum. Gençlerbirliği maçı öncesi böyle bir olay yaşattığım için takım arkadaşlarımdan ve taraftarlarımdan özür diliyorum 21 Aralıkta çok sevdiğim nişanlım Yeşim ile evleneceğim.’’ yorumunu yapıyordu. Dün öğle saatlerinde ise Yeşim ile birlikte Fulya Tesisleri'ne geliyor ve basın mensuplarına, ‘‘Hamburger'den zehirlendim’’ açıklamasını yapıyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!