Kurtarıcı Hakan

Güncelleme Tarihi:

Kurtarıcı Hakan
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2002 02:28

İtalya basını, Parma'nın Bologna karşısında elde ettiği 2-1'lik galibiyette başrol oynayan Hakan Şükür’ü göklere çıkardı. Tuttosport, ‘Türk golcü, tekrar İtalya Ligi’ne ağırlığını koydu’ dedi.

AĞIRLIĞINI KOYDU

Aylar sonra İtalya Ligi'nde ilk kez ilk 11'de sahaya çıkan ve yeni takımı Parma'nın Bologna önünde 2-1 galip gelmesinde büyük rol oynayan Hakan Şükür medyadan tam not aldı. Maçı yayınlayan Stream televizyonu, ‘‘Türk futbolcu nefis bir başlangıçla İtalya Ligi'ne tekrar ağırlığını koydu’’ yorumunu yaptı.

FUTBOLA SUSAMIŞ

La Gazzetta dello Sport, Hakan'a 10 üzerinden 6.5 notu verirken, ‘‘Hakan müthiş pres yaptı. Gol atarak, mükafatını da aldı’’ ifadesini kullandı. Tuttosport da ‘‘Hakan, Parma'yı ateşledi’’ başlığıyla verdiği haberinde, ‘‘Şükür, bundan daha güzel bir başlangıç yapamazdı’’ diye yazdı. RAI Radyosu da ‘‘Golcü Türk, Parma'ya umut verdi’’ dedi.

MİLAN, EVİNDE YENİLDİ

İtalya 1. Ligi'nde dün oynanan kritik maçta Milan, kendi sahasında Udinese'ye sürpriz bir şekilde yenildi: 3-2. Kırmızı siyahlı ekipte, Ümit Davala maç kadrosunda yer almasına rağmen forma giymedi. Milan taraftarları karşılaşmadan sonra Teknik Direktör Carlo Ancelotti'yi ve futbolcuları protesto ederken, Fatih Terim lehine slogan attılar.

İNTER ZİRVEYİ KAPTIRDI

Milan İkinci Başkanı Galliani, bu gelişme üzerine bir açıklama yaparak, ‘‘Ancelotti sezon sonuna kadar görevine devam edecek’’ dedi. İnter ise Emre'nin 2. yarıda oynadığı Venezia deplasmanından 1 puanla döndü: 1-1. Milano ekibi bu sonuçla liderliği, Piacenza'yı 2-0 yenen Roma'ya kaptırdı. Diğer sonuçlar: Lecce-Brescia: 1-3, Perugia-Verona: 3-1, Torino-Lazio: 1-0.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!