Kupa başkana armağan gidecek

Güncelleme Tarihi:

Kupa başkana armağan gidecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2014 11:16

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Seda Tokatlıoğlu:"Şimdi nasıl erkeklerle beraber final oynuyorsak, seneye de Şampiyonlar Ligi'nde beraber final oynamayı istiyoruz"

Haberin Devamı

Kadınlar CEV Kupası finalinin ilk maçında yarın deplasmanda Rusya'nın Uralochka takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Seda Tokatlıoğlu, kupayı kazanarak, zor günler geçiren kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a armağan etmek istediklerini bildirdi.

Seda Tokatlıoğlu,yaptığı açıklamada, kulüp başkanı Yıldırım'ın her zaman kendilerine destek verdiğini vurgulayarak, "Sadece futbol kulübü değil bir spor kulübü olduğumuzu başkanımız her zaman bizlere hissettirdi. Biz de bunun neticesinde bu kupayı kaldırarak taraftarımızın özlemini giderip, başkanımıza bu zor günlerinde kupayı hediye etmek istiyoruz" dedi.

Erkek takımıyla aynı gün final maçlarının rövanşına çıkacaklarını hatırlatan Tokatlıoğlu, "Fenerbahçe olarak birçok başarılara imza attık. Ancak böyle iki takımın da final oynaması ilk kez yaşanıyor. Bu tarihe tanıklık ettiğimiz için herkes gurur duyuyor. Burhan Felek Voleybol Salonu'nda 29 Mart Cumartesi günü bir şölen olacak. Herkesi bekliyoruz. İnşallah büyük Fenerbahçe ailesinin önünde bu kupayı kaldırırız" diye konuştu.

Haberin Devamı

"Geçen seneye göre daha güçlüyüz"

Tokatlıoğlu, CEV Kupası'nda geçen sene finalde kaybettiklerini anımsatarak, "Finalde şanssız bir şekilde 3-2'lik skorlarla yenilerek, kupayı kaldıramadık. Ancak geçen seneye göre kadro anlamında daha güçlüyüz" ifadelerini kullandı. İlk maçı yarın deplasmanda oynayacaklarını belirten Seda Tokatlıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Deplasmanda oynamak her zaman daha zordur. Rus ekibi uzun bir takım. Ayrıca aramızda 4 saat zaman farkı var. Ancak biz bunların üstesinden gelebilecek bir takıma sahibiz. Bu sezon CEV Kupası değil, Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele etseydik, çok iyi yerlerde olurduk. İnşallah seneye Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğiz. Şimdi CEV Kupası'nı almak istiyoruz. İkinciliğimiz, üçüncülüğümüz var ama müzemizde bu kupa yok. Bu kez kupayı yerine koymak için savaşacağız."

"İnşallah seneye de Şampiyonlar Ligi'nde beraber final oynarız"

Seda Tokatlıoğlu, gelecek sezon da Şampiyonlar Ligi'nde erkek takımıyla beraber final oynamak istediklerini dile getirdi.

Fenerbahçe Kulübü'nde her sene kaç tane kupa varsa onları kazanmak için takım kurulduğunu kaydeden Tokatlıoğlu, "Şu ana kadar hedefimize doğru ilerliyoruz. Avrupa kupasında finale geldik. Daha sonra Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası oynayacağız. Bunları en iyi şekilde atlatmak istiyoruz. Şimdi nasıl erkeklerle beraber final oynuyorsak, seneye Şampiyonlar Ligi'nde de beraber final oynayıp, inşallah öyle bir tarihe de tanıklık ederek, voleybolu öyle bırakmış oluruz" diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!