"Kupa avcıları" basınla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Kupa avcıları basınla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2013 14:22

Bu yıl içinde toplam 5 kupayı müzesine götüren ve üst üste 53 resmi maçtır kazanan VakıfBank Kadın Voleybol Takımı medyayla buluştu.

Haberin Devamı

Kağıthane'deki VakıfBank Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen basın toplantısına, VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan, kulüp başkanı Osman Demren, voleybolcular ile teknik heyet katıldı.

2013 yılı içinde yarıştığı bütün kulvarlarda (Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi, CEV Şampiyonlar Ligi, FIVB Kadınlar Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası, Türkiye Kupası ile Süper Kupa) kupaları kazanan VakıfBank takımı için düzenlenen basın toplantısında bulunan panoda "Kupa avcıları" yazması dikkati çekti.

Sarı-siyahlı takımın kazandığı başarıları değerlendiren Halil Aydoğan şunları söyledi:

"1986 yılında kurulan spor kulübümüzün yaptığı yatırım Türk voleybolunun gelişimine önemli katkılar sağladı. VakıfBank olarak kulübümüzün ve sporcularımızın dünya standartlarında imkanlara sahip olması için yatırıma devam ediyoruz. Başarıları görünce de ne kadar doğru bir karar verdiğimizi anlıyoruz. Kırılması zor bir rekorun sahibiyiz ve ülkemizin gurur kaynağıyız."

Türk sporunun tanıtımı için ellerinden geleni yaptıklarını aktaran Aydoğan "Maçlarımız artık sıradan bir müsabaka olmaktan çıktı ve Türk sporunun tanıtımına döndü. Çok köklü ve güçlü bir aileyiz. Bankamız büyüdükçe spor kulübüne desteğimiz de artacaktır. Hiçbir voleybol kulübüne nasip olmayan başarıları kazandık" diye konuştu.

Demren: "Büyük bir aileyiz"

VakıfBank Spor Kulübü Başkan Demren, büyük bir aileye sahip oldukları için başarılar yakaladıklarını dile getirdi.Heyecanlı bir süreç yaşadıklarını anlatan Demren şunları kaydetti:

"Takımımız inanılmaz başarılar elde etti. Bunu başarı olarak nitelemek bile yetersiz. Dile kolay, 53 maç üst üste kazandılar. Türkiye, Avrupa, Dünya şampiyonu oldular. Türkiye ve Avrupa'nın gurur olduk. Başarının sırrı büyük bir aileye sahip olmamız. Çok kaliteli ve karakterli tecrübeli oyuncularımız var. Kendimizi başarıya mecbur hissediyoruz."

Guidetti: "Rüyayı devam ettirmek istiyoruz"

Haberin Devamı

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Giovanni Guidetti, bir rüyada olduklarını ve uyanmak istemediklerini belirtti.

Guidetti, kazandıkları başarının dünya sporunda çok özel ve tek olduğunu vurgulayarak, "Bu bir dünya rekorudur. Bize her zaman iyi bir takım veren kulübümüze teşekkür ediyoruz. Yapılan yatırımlar böyle başarılı bir takımı ortaya çıkardı. Bu başarılar bizim için bir rüya ve bu rüyadan uyanmak istemiyoruz. Kupa kazanıyoruz ama yeni kupalar için takımımız her zaman aç" şeklinde konuştu.

Bu sezon CEV Şampiyonlar Ligi'ni yine bir Türk takımının kazanacağını iddia eden Guidetti, "Bu sezon rakiplerimiz daha da güçlendi. Şampiyonlar Ligi'nde grubumuz kolay değil. Zor maçlarımız olacak. Benim görüşüm büyük ihtamalli kupayı yine bir Türk takımı kazanacak. Çünkü, Galatasaray Daikin ve Eczacıbaşı VitrA da çok iyi takımlar kurdu" ifadelerini kullandı.

Sarı-siyahlı takımın kaptanı Gözde Sonsırma ise bir rüyada olduklarını ve kazanmaya devam etmek istediklerini kaydetti.

Toplantıdan sonra voleybolcular ile teknik heyet basın mensuplarına kazandıkları kupalarla poz verdi. Kulüp başkanı Demren, VakıfBank Genel Müdürü Aydoğan'a sporcuların imzaladığı voleybol topu hediye etti.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!