Kültür ve sanata yatırımlar devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Kültür ve sanata  yatırımlar devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2017 22:43

AKBANK, yıllardır kararlılıkla sürdürdüğü kültür-sanat projeleriyle sanatı geniş kitlelere ulaştırıyor, yaratıcılığı ve eleştirel bakışı yaygınlaştırmayı amaçlıyor.

Haberin Devamı

Özgür ve özgün fikirlerin her alandaki gelişime ilham vereceğini düşündüklerini anlatan Akbank Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Murat Göllü, “Yenilikçiliğin öncüsü olarak gördüğümüz cesur girişimcilerin, yarattıkları olanaklarla ülkemizin sosyal ve ekonomik gelişimine önemli katkıları olacağına inanıyoruz. Doğru yönlendirmelere ve desteğe ulaşabilmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz. Eğitimi çok önemsiyor, özellikle finans yönetiminin en üst kalitede uygulanabilmesi için konunun uzmanlarıyla kapsamlı eğitim programları tasarlıyoruz.

GİRİŞİMCİLİK ÖNEMLİ

Yaptığımız bu çalışmalarda tüm Akbanklıların gönüllü olarak görev almalarını teşvik ediyor, paylaşılan deneyim ve verilen emekle daha çok insanın hayatına, daha kalıcı katkılarda bulunmayı hedefliyoruz. Türkiye için hep en iyisini düşünüyor ve ülkemizi ileri taşıyacak fikirleri hayata geçirmek için tüm kalbimizle çalışıyoruz. Kültür-sanat alanında sürdürülebilir ve uzun soluklu projelere ağırlık veriyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Girişimcilik alanında da çalışmaların sürdüğünü anlatan Murat Göllü, “Girişimcilerin toplumun kalkınması için büyük önem taşıdığını düşünüyoruz” dedi.

NELER YAPTI?

BUGÜNE kadar yaptıkları bazı çalışmalar hakkında bilgi veren Murat Göllü, şöyle konuştu:

- 1993 yılında Beyoğlu’nda kurulan ve tam 23 yıldır hayatımızda olan Akbank Sanat, yılda 700’ün üzerinde sergi, söyleşi, konferans, film gösterimi ve konsere imza atıyor.

- Türkiye’nin en uzun soluklu çocuk tiyatrosu olan Akbank Çocuk Tiyatrosu, perdelerini açtığı ilk günden bu yana tam 44 yılı geride bıraktı.

- Türkiye’de caz denilince akla gelen ilk etkinliklerden biri olan Akbank Caz Festivali’nin bu yıl 26. yılını kutladık.

- 2004 yılında başlattığımız Akbank Kısa Film Festivali ile sinema sanatını ve yeni sinemacıları 12 yıldır desteklemeyi sürdürüyoruz.

- 10 yıldır Contemporary İstanbul’un ana sponsorluğunu üstleniyoruz.

- Kurulduğu günden, hatta 2003 yılındaki müzenin ilk sergisi olan “Medici” sergisinden bugüne Sakıp Sabancı Müzesi’ne Akbank Sanat olarak destek veriyoruz. 

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!