Madonna'nın İstanbul konseri kesinleşti

Güncelleme Tarihi:

Madonnanın İstanbul konseri kesinleşti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2012 11:01

Daha önce İstanbul'da konser vereceği açıklanan, Madonna'nın 7 Haziran 2012’de TT Arena’da sahneye çıkacağı kesinleşti.

Haberin Devamı

Yıllardır Türkiye'ye gelmesi beklenen Madonna’nın İstanbul konserinin tarihi sonunda resmi olarak da açıklandı. Sanatçının internet sitesinde yer alan 2012 Dünya Turu programında 7 Haziran 2012’de İstanbul, TT Arena'da sahne alacağı kesinleşti.

Pop ikonunun bu yaz Türkiye'ye kesin olarak geleceği belli olmuş ama resmi sitesindeki programda İstanbul yer almamıştı.

Şu sıralar Super Bowl'daki performansı ve single ile adından söz ettiren Madonna'nın, İstanbul konseri de kuşkusuz çok konuşulacak.

TÜRKİYE AVRUPA KONSERLERİNİN İLK AYAĞI

Madonna, 2012 Dünya Turnesi, 29 Mayıs 2012 tarihinde, Tel Aviv, Israil’de başlıyor. Turne konserleri, spor salonları, stadyumlar ve Quebec’deki Abraham Ovası gibi  açıkhava alanlarında gerçekleşecek. Konserler daha sonra, Madonna’nın 20 yıldır konser vermediği Güney Amerika ve Avustralya’da devam edecek. Londra, Paris, Berlin dahil 26 Avrupa şehrinde gerçekleşecek Avrupa konserlerinin ilk ayağı 7 Haziran 2012’de İstanbul’da.

İLK VE TEK KEZ 1993'TE GELDİ

Popun kraliçesi Türkiye’ye ilk ve tek kez 1993 yılındaki The Girlie Show Tour ile geldi. İstanbul’daki konserde Yonca Evcimik ve Kenan Doğulu ön sanatçı olarak çıktı.

TÜRKİYE'Yİ İLK KEZ 20 YIL ÖNCE SELAMLADI / WEB TV

BİLET SATIŞ TARİHİ BELLİ OLDU

Haberin Devamı

Pop yıldızı Madonna, 32 ülkeyi kapsayan ve 29 Mayıs'ta İsrail'den başlayacak dünya turu kapsamında 7 Haziran'da İstanbul'da hayranlarıyla buluşacak.

Madonna'nın Türk Telekom Arena'da vereceği konserin biletlerinin 24 Şubat'ta satışa çıkacağı bildirildi.

Madonnanın İstanbul konseri kesinleşti
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!