Kubica'nın yerine kim geçecek

Güncelleme Tarihi:

Kubicanın yerine kim geçecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2011 17:42

Takım Patronu Eric Boullier, Kubica'nın yerine şu anda Bruno Senna, Vitantonio Liuzzi ve Nick Heidfeld'i gözden geçirdiklerini açıkladı.

Haberin Devamı

Polonyalı pilotun en azından sezonun büyük bölümünde yer almayacağının ortaya çıkmasının ardından Renault, sezon öncesi ümit veren R31'de etkili bir isim arayışına girmek zorunda kaldı.

Takımın ilk yedek pilotu Bruno Senna'nın sadece bir senelik tecrübesi olması, Renault'u farklı yolları düşünmeye sevk ediyor.

Salı günü Santa Corona Hastanesi'nde konuşan Boullier, seçenekleri değerlendirdiklerini ve ilk planlarının, bu hafta Jerez'de yedek pilotları denemek olduğunu belirtti.

Boullier: "İlk sürüş hakkı şu anda ilk test pilotumuzun olacak. Bu arada Kubica'nın yerine alınacak kişiye de bakacağız. Gözden geçirilen isimler Senna, Liuzzi ve Heidfeld'dir.Takım, Robert'e yakın. Onu kollarımız açık bir şekilde bekleriz. Umuyoruz ki sezon sonundan önce geri gelebilir. Seçim Robert'indi. Ne pahasına olursa olsun ralli yapmak istedi ve Renault izin verdi. Şimdi sadece pilotmuzun iziyelşem sürecini öğrenmek için bekliyoruz. Robert ile 15 dakika kadar beaber olduk. Şakalaştık ve onu çok iyi bulduk. Açıkçası bu sezon takımın programını öğrenmek istedi."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!