Krizi Canaydın çözdü

Güncelleme Tarihi:

Krizi Canaydın çözdü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2006 00:00

Başkan Özhan Canaydın, isyan bayrağı açan Ilic ve Tomas’a "Bizi daha fazla üzmeyin. Antalya kampı bitene kadar paranız ödenecek. Ben bu sözü G.Saray Başkanı olarak veriyorum" dedi. İkna olan ikili Antalya’ya uçtu.

GALATASARAY’da paralarını alamadıkları gerekçesiyle önceki gün isyan bayrağı açarak Antalya kampına gitmeyen Ilic ile Tomas, başkan Özhan Canaydın’ın devreye girmesi sonrası ikna oldu. Yönetici Fatih Gökşen’in "Başkanla görüşün. Ondan sonra kararınızı verin" diyerek toplantı daveti götürdüğü ikili dün Canaydın’la görüştü. Mecidiyeköy’deki Sportif AŞ’de yapılan toplantıda futbolcularını karşısına alan Özhan Canaydın ikiliye hitaben, şu konuşmayı yaptı:

"Başkanın sözü teminattır. Ben size kendi teminatımı veriyorum. Biz asla ayrımcılık yapmayacağız. Arkadaşlarınızla da konuştum. Bakın, sizden başka problem çıkaran olmadı. Böyle şeyler bu kulüpte bugüne kadar asla yaşanmadı. Bizi daha fazla üzmeyin. Antalya kampı bitene kadar paranız ödenecek. Ben bu sözü Galatasaray Başkanı olarak veriyorum. Daha fazla huzurumz kaçmasın. Herkesin parası aynı anda ödenecek. Bana güvenin ve artık canınızı sıkmayın." Başkandan gerekli garantiyi alan Ilic ve Tomas biraz olsun rahatlarken, Canaydın’ın "Ödeme de yapmıyorum! Para falan da vermiyorum. Var mı daha ötesi?" esprisi, odadaki herkesin gülüşmelerine neden oldu. İkna olan iki oyuncu da dün gece 23.45 uçağı ile Antalya’nın yolunu tuttu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!