KPMG Golf Forum'u Antalya'da

Güncelleme Tarihi:

KPMG Golf Forumu Antalyada
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2010 13:32

Gloria Hotels & Resorts ve Gloria Golf Kulübü dünyanın en önemli Golf Forumu’na ev sahipliği yaptı.

Haberin Devamı

Uluslararası golf dünyasının önemli isimleri, KPMG Golf Forum’u için Belek’te, Gloria Hotels & Resorts ve Gloria Golf Kulübü’nde bir araya geldi. Üç gün süren forumda, golfün geleceği, hem sportif hem de endüstriyel anlamda masaya yatırıldı. 

Dünyanın en önemli golf organizasyonlarından KPMG Golf Forum 2010, Gloria Hotels & Resorts’ta gerçekleştirildi. 2004 yılından bu yana düzenlenen forum, daha önce Budapeşte, Prag, Kıbrıs, İrlanda ve Galler’de yapıldı. 

Antalya’nın Belek bölgesinde Gloria Hotels & Resorts ve Gloria Golf Kulübü’nün ev sahipliği yaptığı KPMG Golf Forum’da, golf sporuna yön veren profesyoneller ile golf sporunun tanınmış oyuncuları ve isimleri bir araya geldi. 

Özaltın Holding Turizm Grubu Genel Müdürü Özgür Cinkılıç, KPMG’nin Golf Forum’un golf dünyasının en önemli etkinliklerinden birisi olduğunu belirterek şunları söyledi; 

Haberin Devamı

“Büyük özveri göstererek KPMG’nin Golf Forum’unu Türkiye’ye getirmeyi başardık. İnanıyorum ki, böylesine önemli bir organizasyonu tesislerimize yakışacak şekilde başarıyla tamamladık. Gloria Hotels & Resorts Türkiye’nin en büyük ve Avrupa’nın da bir otel bünyesinde kurulu en büyük golf sahasına sahip. Belek golf sporunda Avrupa’nın yükselen değerlerinin başında gelmektedir. Türkiye ve Belek bölgesi, gerek iklimi, gerekse de konaklama ve ağırlama imkânları ile sadece Avrupa’nın değil, dünyanın birçok merkezinden daha kaliteli bir hizmet sunuyor. Özellikle konaklama ve hizmet kalitemiz dünyanın en önemli golfçülerinin Gloria Hotels & Resorts’ü  tercih etmelerindeki en önemli etkendir. Bu nedenle gerek konaklama ve gerekse de golf alanlarımızı her sene kendimizle yarışırcasına, üzerlerine yeni yatırımlar koyarak geliştirip, misafirlerimize en kaliteli hizmet ve servisi sunuyoruz. ” 

CNN televizyon kanalının ünlü spor spikeri ve Living Golf Show programının sunucusu Justin Armsden yönetiminde gerçekleştirilen organizasyonda, tüm zamanların en büyük golf oyuncularından ve girişimcilerinden biri olan Greg Norman  ve gelmiş geçmiş en başarılı profesyonel golf oyuncularından olan Annika Sorenstam da yer aldı. Katılımcılardan büyük ilgi gören Norman ve Sorenstam, toplantılara renk kattılar. Foruma katılanlar Türkiye’nin Belek bölgesinin golf oynamak isteyenler için çok güzel bir yer olduğunu söyleyip belirtip, Türkiye’nin en büyük golf tesisi olan Gloria Golf Kulübü’nün golf oynayanların, bir tatilde aradığı her türlü ortamı bulabilecekleri bir mekan olduğunu söylediler. 

Notlar:

Haberin Devamı

-         Ünlü Golfçü Greg Norman Gloria Golf’ün sadece golf değil tatil içinde güzel bir mekan olduğunu söyledi.

-         Türkiye ve Belek Golfçüler için çok iyi bir seçenek.

-         Golf Forumunun açılışında ünlü İngiliz Golfçü David Edwards’da muhteşem bir şov yaparak, katılımcılara eğlenceli saatler yaşattı.

 

Resimaltı:

- Greg Norman, tüm zamanların en iyi tenisçilerinden ve forum öncesi CNN’deki golf programına katılıp forumun içeriği konusunda bilgi verdi.

- Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Greg Norman Greg’le; Norman tesislerden ve otelden çok etkilendiğini söyledi

- David Edwards, açılıştaki muhteşem şovu gerçekleştiren golfçü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!