Korkak tavuğun intikamı alındı

Güncelleme Tarihi:

Korkak tavuğun intikamı alındı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2005 02:19

F.Bahçeli taraftarlar, Beşiktaşlılar’ın 2 yıl önce kendilerine yaptığı, ‘Korkak Tavuk Ortega’ şakasının intikamını, önceki günkü derbi maça girerek aldı.

ÖNCEKİ günkü derbi maçta futbol ve goller kadar konuşulan bir başka konu, yaklaşık 150 Fenerbahçeli taraftarın stada girerek, karşılaşmayı topluca izlemeye kalkışmasıydı. Üzerlerine Beşiktaş kıyafetleri geçirerek maça giren sarı lacivertliler, oyun başlar başlamaz üzerlerindekileri çıkarıp, Fenerbahçe lehine bağırdı. Bu olay Beşiktaşlı taraftarlardan o kadar çok tepki gördü ki, Fenerbahçeliler dışarı çıkarılana dek, yaklaşık 10 dakika maçı bırakıp, bu konuyla ilgilendiler.

İnternet üzerinden haberleşerek bu eylemi gerçekleştiren sarı lacivertli futbolseverler, böylelikle 2 Şubat 2003’te Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş maçındaki ‘Korkak Tavuk Ortega’ şakasının intikamını almış oldular.

Fenerliler’i kızdıran şaka

Kartalizma adlı bir Beşiktaşlı taraftar grubu, maç öncesinde üzerinde İspanyolca ‘Cobarde Gallina Ortega’ (Korkak Tavuk Ortega) ve daha küçük ebatta ‘Cesur Yürek Ortega’ yazan bir pankart yaptırdı. Bu pankartla stada giden siyah beyazlılar, Fenerbahçelilere, ‘Biz Ortega’ya hayranız. Onun için bir pankart hazırladık ama içeriye giremiyoruz. Bunu siz içeri sokup, Ortega’ya gösterir misiniz?’ dediler. Pankarttaki İspanyolca kelimelerin anlamını bilmeyen sarı lacivertliler, bunu bir iyi niyet gösterisi olarak stada sokup, tribünde açtılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!