Konya finallere hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Konya finallere hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2011 16:38

Konya’da 15-19 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan Spor Toto Türkiye Kupası Sekizli Finalleri için geri sayım başladı.

Haberin Devamı

15-19 Şubat tarihlerinde Spor Toto Türkiye Kupası Sekizli Finalleri’nin oynanacağı Konya şehrinde en iyi şekilde ev sahipliği yapılması adına düğmeye basıldı.

Spor Toto Türkiye Kupası Sekizli Finalleri’ne ev sahipliği yapacak olan Konya heyecanlı bir bekleyiş içerisine girdi. 15-19 Şubat tarihleri arasında Selçuklu Belediye Spor Salonu’nda oynanacak olan sekizli finaller yolunda ilk basın toplantısı dün yapıldı. Organizasyona ev sahipliği yapacak olan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz ile Türkiye Basketbol Federasyonu Temsilcisi Alper Arıkoğlu’nun katıldığı toplantıda organizasyonla ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’nın yeni bir basketbol heyecanına ortak olmanın mutluluğunu yaşadığını söylerken, “Selçuklu ilçesi olarak her şeyden önce basketbol sporunun tesisleri ve genç sporcu ordusu ile altyapısı hazır bir ilçe olmanın gururunu yaşıyoruz. Konya’da yirmiye yakın okulda basketbol salonu, antrenman sahası ile şehrin yükünü omuzladık. Spor Toto Türkiye Kupası Sekizli Finalleri’nin Konya’da yapılması için emek veren, Konya’yı ev sahipliğine layık gören başta basketbol federasyonu başkanı ve yönetim kurulu üyelerine, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz ile Basketbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi ve Federasyon Temsilcisi Alper Arıkoğlu’na teşekkür ederim. Sorunsuz bir organizasyon olması için bugün itibariyle çalışmalara başlıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Spor İl Müdürü Ömer Ersöz ise, “Konya’nın basketbol sporundaki gücü özellikle son yıllarda, tesisleşmedeki hamleler ile zirveye ulaşmıştır. Sekizli finaller, Konya için yeni bir heyecan ve yeni bir mutluluk olacaktır. Organizasyonun kusursuz olması, misafir takım ve yöneticilerin Konya’da en iyi şekilde ağırlanması için her türlü hazırlığı yapacağız” diye konuştu.

Türkiye Basketbol Federasyon Temsilcisi Alper Arıkoğlu da Konya’nın bu tür önemli organizasyonlara ev sahipliği yapmaya artık alışık olduğuna dikkat çekerek, “Son yıllarda basketbolda Efes World Cup, Türk Telekom Yıldızlar Uluslarası Turnuvası, 2011 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri ve Türkiye Kupası Grup Müsabakaları’nda sınavlarımızı başarılı bir şekilde verdik. Türkiye’nin en güçlü 8 takımını Konya’da ağırlayacağız. Bize güvenen Spor Genel Müdürlüğümüz Mehmet Baykan’a ve TBF Başkanı Turgay Demirel ile yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Konya bu organizasyona idari desteğiyle, altyapısıyla ve seyircisiyle hazır” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!