Kongreden notlar...

Güncelleme Tarihi:

Kongreden notlar...
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2006 00:51

Şardan, 12 sandığın 3’ünde birinci oldu

ÖZHAN Canaydın, oy kullanılan 12 sandıktan 9’unda rakiplerine üstünlük sağlamayı başarırken, 8., 9. ve 11. sandıklardan önde çıkan Yiğit Şardan’a 284 oy fark attı.

Toköz son anda çekildi

G.SARAY camiasının sevilen isimleri arasında gelen ve başkan adaylığını açıklayan Yılmaz Toköz, Genel Kurul’da beklendiği gibi kürsüye çıkarak adaylıktan çekildiğini açıkladı. Toköz, bu kararına gerekçe olarak Semih Haznedaroğlu’nun Özhan Canaydın’ın listesinde de olsa seçime girmesini gösterdi.

Yılmaz da oy kullandı

G.SARAY
kongresinde oy vermeye gelen isimler arasında spor, sanat ve siyaset dünyasının ünlü simaları da yer aldı. Eski Başbakan Mesut Yılmaz, Doğru Yol Partisi Genel Başkanı Mehmet Ağar, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen ile sanatçılar Osman Yağmurdereli, Cem Davran ve Coşkun Sabah da oy kullandı.

Seba’ya büyük alkış

BEŞİKTAŞın efsanevi başkanı Süleyman Seba’nın, Galatasaray’ın dün yapılan kogresinden önce gönderdiği telgrafla tüm camiayı kutlaması büyük alkış aldı. Bir dönem G.Saray Lisesi orta sınıfına kadar öğrenim gören Seba, sarı kırmızılıların yeni seçilecek başkanına başarılar diledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!