Kolay affetmem

Güncelleme Tarihi:

Kolay affetmem
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 1998 00:00

Haberin Devamı

Nijeryalı futbolcu, Beşiktaş Başkanı Seba ve Genel Sekreter Serdar Bilgili'den özür diledi. Ancak Galli hoca, ''Onun özür dilemesi beni ilgilendirmez. Bu disiplinsizliğini kolay affedemem. Şubat ayına kadar takıma giremez'' dedi.

Amokachi özür diledi, Seba ve Bilgili yumuşadı ancak Toshack kükredi

Üçlü toplantı

Nijerya'dan salı günü dönen ve Toshack'ın talimatıyla önceki günden itibaren PAF takımıyla birlikte antrenmanlara çıkmaya başlayan Amokachi, dün kulüp binasında Başkan Süleyman Seba ve Genel Sekreter Serdar Bilgili ile görüştü. Bir saat süren görüşmede Amokachi özür diledi.

Özür kabul edildi

Serdar Bilgili, Amokachi ile görüşmesinden sonra yaptığı açıklamada ‘‘Amokachi bize, ‘Okocha'nın sağdıcıydım. Bu nedenle Nijerya'da kalmam gerekiyordu. Bu yüzden geç kaldım özür dilerim’’ dedi. Bilgili bu özrü kabul ettiklerini ve pazartesi yapılacak yönetim toplantısında karar vereceklerini söyledi.

Toshack kararlı

Amokachi’nin özür dilemesine karşılık Teknik Direktör Toshack, bu futbolcu konusundaki olumsuz tavrında kararlı. ''Onun bu disiplinsizliğini kolay affedemem'' diyen Galli hoca, siyahi oyuncunun, şubat ayına kadar takıma girmesinin imkansız olduğunu ifade etti.

Takımdan geri kaldı

6 gün takımdan uzak kalan Amokachi'nin fizik-kondisyon yönünden diğer futbolculardan geri kaldığını ifade eden Toshack, ''Özür dilemesi beni ilgilendirmez. Bir profesyonel, bu tür hataları yapmamalı. Amokachi'yi şu an takıma alırsam diğer futbolculara haksızlık etmiş olurum'' diye konuştu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!