Kleberson çağırdı geldim

Güncelleme Tarihi:

Kleberson çağırdı geldim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2006 00:00

Siyah beyazlı kulüple 3 yıllık sözleşme imzalayan sambacı, "Beşiktaş’a şampiyonluk yaşamak için geldim. Umarım, oynayacağım güzel futbol ve atacağım gollerle beklentilere en iyi yanıtı veririm" dedi.

FENERBAHÇEnin "100. yıl kadromuzda yok" diye açıklama yaptığı Marcio Nobre, 2.5 yıldır başarısı için ter döktüğü ve iki şampiyonluk gördüğü sarı lacivertli takımdan ayrılarak Beşiktaş’ı seçti. Önceki gece 5 saat süren bir görüşmenin ardından siyah beyazlı takıma transferi gerçekleşen Brezilyalı golcü, transferinde vatandaşı Kleberson’un çağrısının etkili olduğunu söyledi.

Sambacı’nın Beşiktaş’a geliş öyküsü kısaca şöyle... İkinci başkan Murat Aksu, teknik direktör Tigana’nın ısrarla alınmasını istediği golcü oyuncu konusunda ilk temas, bonservisine sahip olan Cruzeiro Kulübü ile kurdu.

Bonservisi 3 milyon $

İkinci başkan Murat Aksu, Brezilyalı golcünün menajerleriyle pazarlığa oturdu. Cruzeirolu yöneticilerin istedikleri bonservis ücreti sıkı bir pazarlığın ardından 3 milyon dolara düşürüldü. Sıra Nobre’ye gelmişti. F.Bahçe’den yıllık 1,5 milyon YTL aldığını söyleyen sambacı, yıllık 1,1 milyon YTL’ye "evet" dedi.

Dün Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini siyah beyazlı renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza atan Marcio Nobre, "Kleberson çağırdı, Beşiktaş’a geldim" dedi ve transfer öyküsünü şöyle anlattı: "İkinci Başkan Murat Aksu Beşiktaş’a gelmemde çok etkili oldu. Kleberson ısrar etti. Beşiktaş’a şampiyonluk yaşamak için geldim. Umarım, oynayacağım güzel futbol ve atacağım gollerle beklentilere en iyi cevabı verip, Beşiktaş’a faydalı olacağım. Türkiye’de bulunduğum süre içerisinde Beşiktaş’a karşı çok forma giydim ve her açıdan bu büyük kulübü çok iyi tanıyorum. Özellikle vatandaşlarım Kleberson ve Bobo ile birlikte oynayacak olmam benim için büyük avantaj. Beşiktaş’ı tercih etmemdeki en büyük neden, siyah beyazlıların şampiyonluk iddiası. Hedefim Türk futbolseverlerinin bildiği Marcio Nobre’nin bugüne kadar gösterdiği performansının daha üzerine çıkıp, Beşiktaş’ın başarısı için katkıda bulunmaktır. Bunu da başaracağımdan hiç kuşkum yok."

Brezilya’ya uçtu

Öte yandan dün sabah Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen ve daha sonra 3 yıllık sözleşme yapılan Nobre, ardından BJK Nevzat Demir Tesisleri’ne giderek siyah beyazlı formayla objektiflere poz verdi. Sambacı, dün akşam saatlerinde İstanbul’dan ayrılarak ülkesine uçtu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!