Klasik Dirilis! (Ayhan Uzun)

Güncelleme Tarihi:

Klasik Dirilis (Ayhan Uzun)
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2008 13:43

Evet Fenerbahce kötü Basladigi sezona yavas yavas agirligini koymaya basladi.

Haberin Devamı

Gecen hafta kazanilan Derby maci sonrasi ligin 2.sirasinda bulunan Ankaraspor u 2-0 gecerek hem Arragones hemde sayin Yildirim herhalde rahat bir nefes almistir.

En önemlisi ise ALEXsiz Fenerbahce olmaz diyenler de olur cevabini aldi.Tamam Ankaraspor belki bir Arsenal veya Porto degil ama bu haftaya kadar lider Trabzonsporun en yaki takipcisiydi.

Ayhan Uzun yazıyor


Duran toplarin basinda bu kez Alex yoktu. Carlos ve Deivid vardi ve iki poziyonda golleri buldu Fenerbahce.

Özelikle Deividin dönüsü fenerbhaceye yeni bir can katti.pek büyük bir varlik götseremyen Orta saha iyi olmaya basladi.Son 3 haftaya bakarsak maca damga vuran isimlerin basinda hep Deivid var.
Deivid le birlikte  Wedersonunda gelmesiyle de tabiki Aragones kadro kurmaktaki alernativleride arti.Birde Emre nin 2000 yilindaki o müthis yetenek olarak dönmesini düsünürsek..

Haberin Devamı

Yani Fenerbhace yavas yavas kendine geliyor.Tabiki biri haric: GÜIZA!
Kezmana zamaninda söylenmedigini birakmayan bazi sahislar simdi aynisini Güizaya uygulamaya basladi yok bu o Ispanyadaki degil,yok iste bu geri gönderilmeli falan filan.
Ama GÜIZA ile KEZMAN arasinda fark var tabiki. Kezmani hatirlayin kosmayan takmayan olursa olur olmassa bana gibisine bir tarzi vardi bazen. Ama GÜIZA farkli.
Kosuyor,pozisyon ariyor ve en önemlisi cabaliyor ve Savasiyor.Hatta bazi maclarda topu almasi mümkün olmadigi pozisyonlarda bilen hirsli bir sekilde kosuyor pesinde.Bunu bazi kisiler görmesede tribündeki Traftar görüyor.Ve eminimki Güizanin patlamisina az kaldi.

Hatirlarsaniz Kezman sunlari demislerdi: Türkiyeye gelirken 25-30 gol atarim.. Avrupanin en baba liginde bilene takir takir gol atarsiniz ama türkiye liginde bu bukadar kolay olmuyor!

Bunu sebeplerinde biri ve en büyügü tabiki Anadolu takimlarini eskisi kadar olmasada büykü takimlara karsi siki kapanip tehlikeli futbolculari da siki markaj yaparak oynamalari

Derbi deki galibeyitinden sonra klasik olarak kendine gelen Fenerbahce  bunu hem ligin devaminda hemde Sampiyonlar ligindeki kalan son iki grup maclarina yansitacakmis gibi bir görüntü var ortada.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!