Kishisev Trabzon'da

Güncelleme Tarihi:

Kishisev Trabzonda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 1997 00:00

Haberin Devamı

Bordo mavililer, 1 milyon 750 bin dolara anlaşmaya vardıkları Bulgar futbolcuyu bugün Trabzon'a getiriyor.

Trabzonspor, Yılmaz Vural'ın çok istediği sağ kanat oyuncusu Bulgar Kishisev'le anlaştı. Daha önce 2.5 milyon dolarda direten Burgaz Kulübü, fiyatı 1 milyon 750 bin dolara indirirken, bunun 750 bin dolarını peşin, kalanını da 2 taksit halinde istediği belirtildi. Bulgar futbolcu büyük bir ihtimalle bugün Trabzon'a getirilecek.

Bu arada organizasyon komedisi ile sonuçlanan Almanya kampının huzursuzluğu devam ediyor. Güçlü ekiplerle hazırlık maçları beklerken hayal kırıklığı yaşayan Teknik Direktör Yılmaz Vural, soruları ‘‘Ne yapalım? Ortama uymak zorundayız'' diye cevaplarken, Asbaşkan Hikmet Onur ise, Almanya kampından dönülmesinin doğru karar olduğunu savundu.

Trabzonspor kimsenin oyuncağı değil

Trabzon Yönetim Kurulu, Almanya kampı ile yaptığı yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, organizasyonu yapan Kingstar adlı şirketin, sözleşme gereklerini yerine getirmemesi nedeniyle kampın yarıda kesildiği belirtilerek, konunun 15 Temmuz'da Teknik Direktör Yılmaz Vural'a bildirildiği belirtildi. Açıklama ‘‘Trabzonspor hiçbir organizatörün oyuncağı olmamıştır ve olmayacaktır'' sözleriyle noktalandı.

Trabzon- Orduspor

Almanya kampını erken bitiren Trabzonspor kamp sonrası ilk hazırlık maçını bugün Orduspor ile yapacak. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde oynanacak karşılaşma saat 17.30'da başlayacak. Bordo mavili takımın 21 Temmuz'da Şekerspor, 23 Temmuz'da da Kayserispor ile oynayacağı belirtildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!