Kısa kısa Fransa 98...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa Fransa 98...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 1998 00:00

Haberin Devamı

Nijerya’ya büyü!

Bulgaristan'ın, Paraguay beraberliğinin ardından Bulgar taraftarlar ülkenin iki büyücüsünü iş başına çağırdı. İki büyücü, cuma günü Nijerya ile karşılacak olan Bulgaristan'ın kaybetmemesi için ve rakip futbolcuların gücünün tükenmesi için büyük yaptı.

Hagi sakatlandı

Romanya, Kolombiya maçı sonrası revire döndü. G.Saraylı Hagi'nin dizinden sakatlandığı belirtildi. Munteanu, Galca, Cibotariu ve Stelea'nın da sakatlıkları bulunduğu ve 5 futbolcunun İngiltere maçına yetiştirilmesi için büyük çaba harcandığı açıklandı.

Çılgın Yugolar

İki ugoslav taraftar, spor öğretmen 51 yaşındaki Milorad Majkiç ile 29 yaşındaki öğrencisi Zoran Blesic, ülkelerinden St Etienne'e 2058 km kat ederek bisikletle geldi ve İran maçını izledi. Teknik Direktör Slobodan Santrac, 10 gün pedal basan ve Fransa'ya bisikletle gelen taraftarlara teşekkür etti.

Hakemlere uyarı

İtalya-Şili maçında İtalya lehine bir penaltı veren Nijerli hakem Lueine Bouehardeau, FIFA Hakem Komitesi'nce suçlu bulundu ve kupadan ihraç edildi. FIFA Başkanı S.Blatter ve Fransa'98 Organizasyon Komitesi Başkanı M.Platini, bazı hakemlerden memnun olmadıklarını da belirterek, ‘‘Hata yapan, evine döner’’ dedi.

50 İskoç’a gözaltı

İngiliz taraftarların çıkardığı olayların ardından İngiliz polisi tarafından teklikeli olduğu belirtilen 50 İskoç taraftar dünkü maç öncesi Bordeaux'da gözlem altına alındı. Fransız polisi, yakalanan 50 İskoç taraftarın İskoçya-Norveç maçına biletleri olmadığını belirtti.

Kalbi dayanmadı

Çin Halk Cumhuriyeti ilk Dünya Kupası kurbanını verdi. Fransa-G.Afrika maçını seyrederken heyecanlanan bir kişi, kalp krizi geçirerek öldü. Doktorlar ‘‘Dünya Kupası Sendromu’’nun yalnızca sağlığa değil, evliliklere de zarar verdiği konusunda uyarıda bulunuyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!