Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2000 00:00

Haberin Devamı

Revivo özür diledi

F.BAHÇE'nin önceki günkü antrenmanında, kendisine faul yapan Ali Güneş'e sinirlenerek, sert giren Revivo, gurbetçi oyuncudan özür diledi. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Ali Güneş, Revivo'nun idmandan sonra kendisinden özür dilediğini ve kasıtlı olarak faul yapmadığını söylediğini kaydetti.

Silah sesi korkuttu

F.BAHÇE'nin dün akşam yaptığı antrenmanda ilginç bir olay yaşandı. Samandıra Tesisleri'ne yakın bir evde yapılan kına gecesi nedeniyle silah atılması, sarı lacivertli futbolcuları bir hayli korkuttu. Özellikle yabancı futbolcular, silah seslerinden dolayı tedirgin oldu. Futbolcular, silah seslerinin kesilmesinin ardından derin bir nefes aldı.

Lukovski’nin imzası 4 Ekim’de

FENERBAHÇE, faks yoluyla anlaşma imzaladığı Yugoslav Dragan Lukovski ile resmi sözleşmeyi Sydney Olimpiyat Oyunları'nın bitmesinden sonra yapacak. Fenerbahçe Menajeri Remzi Dilli, ABD'li Tanoka Dwight Beard ve Silas Mills ile anlaşarak yabancı oyuncu sorununu çözümlediklerini belirterek, ‘‘Şimdi sırada Dragan Lukovski var. Sydney Olimpiyat Oyunları'na katılan Yugoslavya Milli Takımı'nda yer alan Dragan Lukovski ile 4 Ekim'de resmi sözleşmeyi imzalayacağız’’ dedi. Dilli, yeni sezon hazırlıkları için de 10 Eylül Pazar günü Slovenya'ya gideceklerini söyledi.

Şükrü Ersoy by-Pass oldu

FENERBAHÇE ve Milli Takımın eski file bekçilerinden, Futbol Federasyonu Altyapı Direktörü Şükrü Ersoy, by-pss ameliyatı geçirdi. Kadıköy Acıbadem hastanesinde Prof. Dr. Cem Alhan ve ekibi tarafından gerçekleşen opererasyon çok başarılı geçti. Hürriyet Spor Servisi olarak Ersoy'a acil şifalar dileriz.

Potada uyuşturucu krizi

YUNANİSTAN'ın, Near East Kessariani takımında oynayan ABD'li oyuncular David Vaughn ile Chad Austin'in uyuşturucu kullandığının belirlenmesi krize yol açtı. Yunanistan Ligi'nde yeni sezon öncesi yapılan uyuşturucu testlerinde, Near East Kessariani'nin yeni transferi 27 yaşında ve 2.05 metre boyundaki forveti David Vaughn ile bir dönem Antalya Muratpaşa Belediyesi'nde de forma giyen 27 yaşında ve 1.90 metre boyundaki Chad Austin'den alınan örneklerin pozitif çıktığı bildirildi. Her iki oyuncu da 3 ay ceza alacak.

Sinan Barlas Balkan Şampiyonu

26. Balkan Binicilik Şampiyonası, İstanbul'da başladı. Klassis Golf&Country Club'ta 3 gün sürecek şampiyonaya, Türkiye'nin yanı sıra, Bulgaristan ve Romanya'dan toplam 37 at katılıyor. İlk gün yapılan gençler engel atlama yarışmalarında, Sinan Barlas, ‘‘Alfa De Mare’’ adlı atıyla birinci oldu. Bayanlar engel atlama yarışmalarında Oben Albayrak ‘‘Bruneet D'or’’ ile ikinci, Serra Önkal da ''Kiunga'' adlı atıyla üçüncü oldu.

Genç Milliler berabere: 0-0

18 Yaşaltı A Genç Milli Futbol Takımı, Azerbaycan ile Ağrı'da yaptığı özel maçta 0-0 berabere kaldı. Ay yıldızlı ekibimiz, rakibiyle geçtiğimiz salı günü oynadığı ilk maçı 4-1 kazanmıştı.

Genç bayanlar Avusturya sınavında

18 Yaşaltı Avrupa Bayanlar Futbol Şampiyonası Eleme Grubu maçları bugün Kuşadası'nda başlıyor. Türkiye'nin yanı sıra Avusturya, Estonya ve Bosna-Hersek bayan takımlarının da katılacağı eleme grubu maçları, 13 Eylül Çarşamba günü sona erecek. Türk Milli Takımı, ilk maçında bugün Kuşadası Stadı'nda saat 17.00'de Avusturya ile karşılaşacak.

GÜNÜN PROGRAMI

2. LİG: Altay Alsancak Stadı:

12.00: Göztepe-Aydınspor

3. LİG: Ankara Cebeci İnönü Stadı

16.00 Ankara D.Spor-Kastamonus

15.30: DYB Diskispor-Yüksekova

15.30 Batman Belediye- Genç Telekom

16.00 Mezitlispor-Adıyamanspor

16.00 Konya Kartal-ASKİspor 16.30 Gebze-İnegölspor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!