Kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2000 00:00

Haberin Devamı

Cimbom Öngören'i bekliyor

Erkekler Basketbol Birinci Ligi'ndeyer alan Galatasaray'da, antrenör Tolga Öngören belirsizliği yaşanıyor. Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Üyesi Tuğrul Demir, 2000-2001 sezonu için anlaştıkları Tolga Öngören'in kesin kararını henüz vermediğini ve birkaç gün içinde kendisinden bu konuda yanıt beklediklerini söyledi.

Veliefendi Hipodrumu şenleniyor

Enternasyonal at yarışı koşuları, yarın İstanbul'da yapılacak. Veliefendi Hipodromu'nda gerçekleştirilecek Boğaziçi, Topkapı ve Malazgirt koşularına katılacak yabancı atların 4'ü de dün Almanya'dan getirildi. Böylece yarışlarda 13 safkan yabancı Arap ve İngiliz atı start alacak. Türkiye Jokey Kulübü'nden yapılan açıklamada, birincilik ikramiyesinin 120 bin dolar olduğu bildirildi.

Şap ile Atakan Moskova'ya gidiyor

Uluslararası Spor ve Barış Elçilerimiz Yavuz Şap ile Osman Atakan Tekin, 20. Uluslararası Moskova Barış Maratonu'na katılmak üzere bugün Rusya'ya gidecek. Şimdiye dek 6 kıtada 19 ülkede toplam 85 maraton koşarak, erişilmesi güç bir rekorun sahibi olan Şap ve Tekin'in, 10 Eylül Pazargünü gerçekleştirilecek maratona, organizasyon direktörü Boris Fadeev ve Rusya Dışişleri Bakanlığı tarafından davet edildiği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!