Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2000 00:00

Haberin Devamı

Tunaoğlu anıldı

GEÇTİĞİMİZ Temmuz ayında vefat eden Beşiktaş'ın eski futbolcularından Yusuf Tunaoğlu dün anıldı. Tunaoğlu için Beşiktaşlı Eski Sporcular Derneği'nin Fulya'daki lokalinde mevlid okutuldu. Mevlide, Beşiktaş antrenörü Ziya Doğan ile eski sporculardan Mehmet Ekşi, Sanlı Sarıalioğlu, Necdet Ergün, Fikret Demirer ile Divan Kurulu eski başkanı Yılmaz Soysal ve Tunaoğlu'nun yakınları katıldı.

Terim ve Hakan’ın maçlarına Türk hakemler

FIFA ve UEFA, Türk hakemlerini adeta maç yağmuruna tuttu. Türk hakemlerin görev alacakları maçlar şöyle: UEFA Kupası: 14 Eylül Perşembe: Slavia Prag-A.Boldklub: Muhittin Boşat. 28 Eylül Perşembe: İnter-R.Chorzow: Metin Tokat. Fiorentina-Tirol: Orhan Erdemir. 2002 Dünya Kupası Elemeleri: 11 Ekim Çarşamba: Danimarka-Bulgaristan: Oğuz Sarvan. Litvanya-Macaristan: Orhan Erdemir.

İkinci Lig'de 5 maç var

İKİNCİ Lig 2.Grup'ta 4. hafta maçları bugün oynanacak. Saat 17.00'de başlayacak maçların programı şöyle: Göztepe-Y.Salihli, Y.Nazilli-Eskişehir, Isparta-Altay, Y.Turgutlu-Aydın, Buca-Karşıyaka.

Basketbolcular Süper Cup'a hazırlanıyor

1-3 Eylül tarihlerinde Almanya'nın Stuttgart kentinde yapılacak Süper Cup Turnuvası'na katılacak A Milli Basketbol Takımımız, hazırlıklarını İstanbul'da sürdürüyor. Turnuvanın son hazırlığını bu akşam Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapacak olan Milli Takımımız, yarın Stuttgart'a gidecek.

Potada yayın ihalesi ertelendi

ERKEKLER Birinci Basketbol Ligi'nde 2000-2001 sezonunda oynanacak maçların yayın ihalesi, teklif gelmediği için ertelendi. Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, ihale için Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 16.00'ya kadar beklendiği, ancak herhangi bir başvuru yapılmadığı belirtildi.

Adanalı Cenk A Milli Takım'da

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, sakat olan Real Sociedad'lı Arif ve Leicester City'li Mustafa İzzet'ten sonra Gaziantepsporlu Fatih Tekke'yi de kadrodan çıkarmak zorunda kaldı. Güneş, Fatih'in yerine Adanasporlu Cenk İşler'i ilk kez kadroya davet etti. Cenk dün akşam A Milli Takım kampına katıldı.

Milli maç biletleri yarın satışta

A ve Ümit Milli Futbol Takımları'nın, Moldova ile yapacakları maçların bilet fiyatları açıklandı. Ali Sami Yen Stadı'nda yarın satışa sunulacak A Milli Takım maçının biletleri şöyle: Numaralı: 10 milyon, Kapalı: 3 milyon, Açık: 1 milyon. İzmit'te dün satışa çıkarılan Ümit Milli Takım karşılaşmasının bilet fiyatları ise şöyle: Kapalı: 500 bin. Numaralı: 250 bin.

Siirt'e 500 milyon ceza

PROFESYONEL Futbol Disiplin Kurulu, Çaykur Rizespor maçında çıkan olaylar nedeniyle Siirt Jetpa Spor'a 500 milyon lira para cezası verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!