Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

Hürriyet’ten 1 milyarlık altılı

GÜÇLÜ kadrosu ve başarılı tahminleriyle yıllardır yarışseverlerin rehberi olan HÜRRİYET, tahmincilikteki başarısını bir kez daha kanıtladı. 5 Ağustos Cumartesi günü koşulan İstanbul At Yarışları'nda HÜRRİYET ekibinden Orhan Bekmezci, 8-4-2-7-2-3 şeklinde sonuçlanan altılı ganyanı doğru tahmin ederek, okuyucularına 1 milyar 17 milyon 131 bin lira kazandırdı.

Ünlü: Gençlik kampları amacına ulaştı

SPORDAN Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü, ‘‘Türkiye genelinde başlattığımız gençlik kampları amacına ulaştı’’ dedi. İncelemelerde bulunmak üzere Artvin'e gelen Ünlü, Artvin İl Özel İdaresi İş Spor Merkezi'nin kompleksinde incelemelerde bulundu ve Hopailçesinin Kemalpaşa beldesindeki gençlik kampını gezdi.

Denizli kalesi emin ellerdi

DenİZLİSPOR, önceki gün gizlice sözleşme imzalattığı Ankaragücü kalecisi Adnan'dan sonra, Almanya Birinci Ligi takımlarından 1860 Münih'in tecrübeli file bekçisi Daniel Hoffman'ı da renklerine bağlamaya hazırlanıyor.

Zafer Okyalos'un

TÜRKİYE Açıkdeniz Yarış Kulübü (TAYK) ve Yunanistan'dan Nautical Club Of Thessaloniki (NCTh) Kulübü tarafından düzenlenen ‘‘Dostluk Kupaları Yat Yarışları’’ kapsamındaki ‘‘23. Kuzey Ege Kupası Yarışları’’ sona erdi. Yunanistan'ın Neos Marmaras Adası'nda gerçekleştirilen yarışlar sonunda, IMS Yarış Sınıfında Yunan ‘‘Okyalos’’ birinciliği elde etti.

Dardanel'den kombine bilet

İKİNCİ Lig takımlarından Çanakkale Dardanelspor, kombine, vip ve gold kartları satışa çıkardı. 18 Mart Stadı'nda Çanakkale Dardanelspor'un oynayacağı karşılaşmaları izlemek isteyen taraftarlar,sezonluk kombine ve vip kartları 60 milyon, gold kartı ise 250 milyon liradan satın alabilecekler.

Yeşil Bursa'da Fayman birinci

TÜRKİYE Rallikros Şampiyonası'nın üçüncü etabı olan ‘‘Yeşil Bursa Rallikros Yarışı’’ 17 pilotun katılımıyla yapıldı. 1100 metre uzunluğundaki parkurda üç kategoride gerçekleştirilen yarışta, Mehmet Fayman, Ford Eskort Cosworth marka otomobiliyle Kategori 1'in birincisi oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!