Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2000 00:00

Haberin Devamı

Marmaris arayışta

MARMARİS Teknik Direktörü Reha Kapsal, şampiyonluğa oynamak için 6 takviye daha gerektiğini söyledi. Kapsal, ‘‘İçerideki hiyerarşiyi bozmadan, eksikleri gidereceğiz’’ dedi. Martı'nın Gölcük kampı 16 Temmuz'da başlayacak.

Yarkın kızgın

Y.SALİHLİ Teknik Direktörü Feridun Yarkın, önerilen rakamları beğenmeyen Gürsel ve Abdullah'a rest çekti. Gölcük'e kampa gitmeyi planladıklarını belirten Yarkın, ‘‘Takım günlerdir çalışıyor, onlar yatıyor. Kampa katılmalarını istiyorum’’ dedi.

Bucaspor stres attı

KARASU kampında beş hazırlık maçı oynayan Buca dün piknik yaparak dinlendi. Başkan Yusuf Muhafız, teknik heyet ve futbolculara Maden Dere'de yemek ziyafeti çekti. Zeki Çakır, 5 maçta 24 gol atmalarını ölçü kabul etmediğini söyledi.

Tatar birinci

BURHANİYE'de ‘‘Sağlıklı yaşam ve mutlu gelecek adına koşalım’’ sloganıyla düzenlenen organizasyonda Ayvalık Belediyesi'nin atletleri Sabahattin Tatar birinci, Erhan Karadağ ikinci oldu. Karaağaç'tan Naim Karagöz ise üçüncülüğü elde etti. 196 kişinin katıldığı 4 bin 700 metrelik koşu sonunda birinciye cep telefonu, ikinciye kol saati, üçüncüye çeyrek altın hediye edildi. Sefer TALAY

Üye harekatı

SOMA Linyit'in Muzaffer Güney (fotoğrafta) başkanlığındaki yeni yönetimi, maddi yönden rahatlamak için kaynak arayışına başladı. Kulübün 4500 olan üye sayısının 1200'e düştüğünü belirten kurmaylar, bu sayıyı artırmak için harekete geçti. Somalılar'ı kulübe üye olmaya davet eden Güney, transfer çalışmalarına da hız verecek.

İlk rakip Efe

GÖLCÜK kampını tamamlayan Y.Turgutlu, ikinci etap çalışmalarına Fidanlık Tesisleri'nde dün başladı. Yönetici Ali Ceylan, ‘‘Yeni ve eskiler yavaş yavaş uyum sağlıyor. Sezona sıkı hazırlanıyoruz’’ dedi. Cavit ayak bileğindeki şişlik nedeniyle düz koşu yapıyor. Y.Turgutluspor, 15 Temmuz'da Aydınspor'la Turgutlu'da, 22 Temmuz'da Altay'la İzmir'de karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!