Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2000 00:00

Haberin Devamı

Yüzyılın en iyi beş futbolcusu

ULUSLARARASI Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS) yüzyılın en iyi futboluclarını açıkladı. IFFHS'nin değerlendirmesine göre, alfabetik sıraya göre, Alman Franz Beckenbauer, Hollandalı Johan Cruyff, İspanyol Alfredo Di Stefano, Arjantinli Diego Armando Maradona ve Brezilyalı Endos Arantes do Nascimento (Pele), 1900'lü yıllara damgalarını vuran isimler olarak açıklandı.

Anelka sonunda golle tanıştı

REAL Madrid'in sezon başında İspanya'daki transfer rekoru 35.5 milyon dolara Arsenal'den aldığı Nicolas Anelka ilk golünü önceki günkü özel maçta attı. Anelka, Real Madrid'in uyuşturucu bağımlılarına yönelik kampanyaya yardım amacıyla İspanya Lig karması ile oynadığı ve 3-2 kazandığı maçta takımının ilk golüne imza attı. Maçın diğer golleri R.Madrid adına, Gutierrez ile Morientes, İspanya Karması adına ise Catanha ile Rios'tan geldi.

Scifo gelecek sezon Charleroi'de

BELÇİKALI ünlü futbolcu Enzo Scifo gelecek sezon ülkesi ligi 1. lig takımlarından Charleroi'de forma giyecek. Sezon sonuna kadar Anderlecht forması giyecek olan orta saha oyuncusu Scifo, 84 kez giydiği milli forma ile Belçika'nın en çok milli olan futbolcusu özelliğini de taşıyor. 33 yaşındaki Scifo'nun Charleroi ile 2 yıllık sözleşme yaptığı belirtildi.

Emile Mpenza da Liegi terk ediyor

MBO Mpenza'nın ardından ağabey Emile Mpenza'da Standard Liege'den ayrılıyor. Mbo'nun Sporting Lizbon'a transferinin ardından Belçikalı Milli futbolcu Emile Mpenza da dün Almanya Ligi takımlarından Schalke ile anlaştı. Belçika Milli Takımı'nın da yıldızlarından olan Mpenza, Standard Liege'de 36 lig maçında 16 gol attı.

Çorluspor: 4 K.Endüstri: 3

İKİNCİ Futbol Ligi 3. Grup'taki erteleme maçında, Çorluspor, daha önce Yükselme Grubu'na çıkmayı garantileyen lider Konya Endüstrispor'u 4-3 yendi. Çorluspor'un golleri Ahmet, Mustafa, Cem ve Erman, Konya Endüstri'nin golleri ise Serdar, Muharrem ve Tolga'dan geldi. Çorluspor bu galibiyetle 5. sırada yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!