Kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 1999 00:00

Haberin Devamı

Erdemir G.Saray oynuyor

VOLEYBOL Erkekler A1 Ligi'nin şampiyonluk adaylarından Erdemirspor ile Galatasaray, bugün erteleme maçında karşı karşıya geliyor. Erdemir Spor Salonu'ndaki maç saat 15.00'te başlayacak.

2000'in ilk at yarışı Adana'da

ADANA'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 78. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, 1 Ocak Cumartesi günü at yarışları düzenlendi. Adana Hipodrom Müdürü Hadi Ceylani, 1 Ocak Cumartesi günü 1400 kum pistte yapılacak olan, ünlü jokeylerin at bineceği ‘‘Kurtuluş Kupası’’ at yarışlarına 3 yaş ve yukarı İngiliz atlarının katılacağını, 32 milyar ikramiye dağıtılacağını belirtti.

Yüzyılın en iyi 5 kalecisi

FUTBOLDA yüzyılın en başarılı 5 kalecisi belirlendi. Uluslararası Futbol Tarih ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS) değerlendirmesine göre, 1900'lü yıllara damgasını vuran İngiliz Gordon Banks, Alman Sepp Maier, eski SSCB'li Lew Yashin, İtalyan Dino Zoff ve İspanyol Ricardo Zamora, yüzyılın en başarılı kalecileri olarak açıklandı.

Dardanel zafer istiyor

ÇANAKKALE Dardanelspor Kulübü Genel Menajeri Nahit Güzel, bugün oynanacak maçta Yeni Nazillispor'u yenerek, İkinci Lig 2. Grup'ta play-off biletini alacaklarını iddia etti. Güzel, ‘‘Aydın'a kadar gelip bizleri yanlız bırakmayan taraftarlarımızı, yarın 18 Mart Stadı'nda görmek, play-off sevincimizi tüm taraftarlarımızla paylaşmak istiyoruz’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!